Hudvård Recension

Recension: Veet kalla vaxremsor för ansiktet

3 juli, 2009

veetvax

Jag har haft dessa vaxremsor hemma sedan förra året men det var inte förrän precis nu, när de tog slut som jag insåg hur bra de faktiskt var. I förpackningen kommer 10 st dubbla vaxremsor och det har alltså räckt i ganska precis ett år för mig. Jag har testat en del olika metoder för att ta bort den lilla mustaschen (som jag avskyr) och detta vax är det jag tycker har funkat bäst.

Visst, det gör ont – för man rycker ju bort hårstråna med roten. Men jag tycker ändå att just det här vaxet är lite snällare på så sätt att jag åtminstone inbillar mig att det gör lite mindre ont. Dessutom känns formulan skonsam mot huden och irritationen efter vaxningen lägger sig fort. Jag tycker heller inte att detta vax är lika kladdigt som många andra färdiga vaxer är. Det följer med fyra våtservetter som ska användas för att ta bort rester, men jag använder min vanliga tvåfasremover för ögonmakeup och det funkar kanonbra.

Att den känns skonsam samtidigt som den är effektiv på att ta bort det som jag vill och dessutom räcker väldigt länge gör att det blir toppbetyg för denna produkt.

Betyg: 5/5
Köpa igen? Ja
Pris: minns inte, men skulle gissa på runt 70-80 kr

Relaterade inlägg

3 kommentarer

 • Svara Marie 3 juli, 2009 at 16:22

  Jag har testat dem för benen (både de i rosa och grön förpackning) och de är lysande! Klart det är svårt att komma åt på baksidan av smalbenet, just under knät, men det är ju inte Veet:s fel!
  Dessa som du testat borde ju vara bra även för ögonbrynen? Vet att Veet har någon speciell produkt för det iofs, men tänker att dessa måste funka?

 • Svara Emelie 3 juli, 2009 at 18:38

  Marie> Jo dessa går nog att använda till ögonbrynen men personligen skulle jag inte våga använda dem till det av rädsla för att vaxa bort för mycket.

 • Svara Johanna 4 juli, 2009 at 00:22

  Visst är dom bra! Jag använder mina till brynen, de är jättebra till att få bort alla småhår runtom som är krångliga att ta med pincett. :)

 • Lämna ett svar

  Reklam