Övrigt Kroppsvård Recension

Recension: TVÅL Pink Cotton Candy Skin Smoothie Lotion

4 oktober, 2007

Pink cotton candy

Jag hade gått och varit sugen på den här serien ett bra tag innan jag gjorde slag i saken och beställde en liten flaska av TVÅLs pink cotton candy skin smoothie lotion. Jag var väldigt osäker på om jag skulle gilla den söta doft som sockervadd har – men det gjorde jag.

Doften på skin smoothien är ganska intensiv så det gäller att vara sparsam om man själv och ens omgivning inte ska få huvudvärk. Jag brukar använda den istället för parfym och applicera på några få utvalda ställen på kroppen. Vid första sniffet var jag osäker på vad det var jag luktade på, jag kunde inte placera doften någonstans. Först luktar den lite artificiellt och plastigt, men sen framträder en varmare och mjukare doft. Det var för länge sedan jag åt sockervadd för att kunna uttala mig om den luktar som det, men den luktar speciellt och som något jag aldrig har stött på tidigare. Det luktar sött, och lite konstigt, den plastiga starka doften går nästan inte att komma ifrån även om det luktar godare efter en stund. Den påminner faktiskt ganska mycket om Aquolinas pink sugar, men aquolina har en tyngre doft av kanderat socker. Pink cotton candy är lättare.

Trots den ibland konstgjorda lukten så är det här verkligen en beroendeframkallande doft och den sitter ganska länge. Det är inget jag använder varje dag utan bara vid speciella tillfällen – och då aldrig över hela kroppen. Då skulle jag få huvudvärk innan jag hunnit säga nationalencyklopedin baklänges.

Kostar från 89 kr på eleven.

Betyg: 4/5 (i sin speciella doftkategori)

Bild: eleven.se

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam