Recension

Recension: Too Faced Lash Injection

22 juni, 2008

Jag måste säga att mina förväntningar på denna mascara var ganska höga. Jag ville ha volymen från Diorshow med hållbarheten från Kanebo 38. Kunde den leva upp till dessa krav?

Too Faced Lash Injection är en av dessa mascaror som marknadsförs som ”vattenfasta”, men de går att tvätta bort med ljummet vatten och ett lätt tryck. Idén tycker jag är toppen. Mascaran sitter som berget tills man vill ta bort den – och det kan du göra var som helst bara du har tillgång till varmt vatten. Inget mer joxande med oljiga ögonremovers eller bomullspads. Bara vatten så är det borta.

Jag är väldigt väldigt nöjd med min Lash Injection. Den ger mer volym än vad Kanebos gör och jag får riktigt fina fransar som håller en hel dag (och natt i vissa fall). Det är galet hur bra den håller! Snö, regn, svett och tårar är en baggis för denna.

De enda nackdelarna jag kan komma på med mascaran är att den flagar lite om man råkar gnugga sig i ögonen (men säg vilken mascara som inte skulle göra det!) Men man får i varje fall inte pandaögon eftersom den smular sönder i små svarta bitar istället för att smeta ut sig runt ögonen. Den andra nackdelen jag har hittat är att den är lite svårare att få bort än jag hade önskat. Kanebo behöver man bara försiktigt pressa på så ramlar mascaran av i små tuber medan Lash Injection kräver lite mer styrka. Jag brukar dra av tuberna med naglarna men tyvärr blir jag ändå bli lite svart under ögonen efter borttagning – något som aldrig händer med Kanebos. Den sitter dock bättre än L’Oréals Beauty tubes som ibland brukar kunna smeta av sig på ögonbrynsbenet.

Just nu håller jag på att testa flera andra tubmascaror, men den här ligger fortfarande högt på min återköpslista.

Betyg: 4/5

Relaterade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Scrangie 22 juni, 2008 at 22:54

  Jag gillar detta, men jag tyckte det var svart att ta bort.

  (Does that make sense? I am practicing :) )

 • Svara Emelie 22 juni, 2008 at 22:58

  Scrangie> If you meant that you like it, but thought it was tough to remove – then you’re on the right way ;)

 • Svara Scrangie 23 juni, 2008 at 00:03

  Yes! I’m trying my best :D Tack!

 • Svara Emma P 23 juni, 2008 at 10:30

  Kul att du håller på att testa tubmascaror! Jag har inte testat den här men efter att ha testat l’oreals tubmascara, känns det som om jag aldrig vill köpa en traditionell mascara igen… Den här verkar bra. Får se om det kan bli ett köp nån gång. Helst skulle jag vilja ha en tubmascara med gummiborste, vet du nån sån?

 • Svara Emelie 23 juni, 2008 at 13:42

  Scrangie> You’re catching up fast :)

  Emma P> Jag säger detsamma – traditionell mascara är bara jobbigt. Det kletar o kladdar och är svårt att få bort.

  Jag har faktiskt inte sett någon tubmascara med gummiborste – men det är något som står på min önskelista och kommer det en så måste jag prova den!

 • Lämna ett svar

  Reklam