Recension

Recension: Too Faced Glamour Gloss

29 juli, 2010

Första gången jag testade en läpplumpare var sommaren 2006. Jag var på Sephora i Luxemburg och köpte på mig ett exemplar av Too Faceds Lip Injection. Inte direkt för att jag tyckte att mina läppar var för små utan mest för att jag var nyfiken på om jag kunde få något synbart resultat. Lip Injection blev aldrig någon favorit. Mest för att den kändes obehaglig att använda men också för att jag inte anser mig behöva någon läpplumpare.

Nu lanserar Too Faced Glamour Gloss, ett volymgivande läppglans i tolv färger och något som de kallar Lip Injection Comfort Plump. Glanset innehåller mint och det känns kallt på läpparna vid applicering. Jag tycker till skillnad från originalet Lip Injection (LI) att det här inte känns obehagligt. Påtagligt visst, men helt okej. Färgen Plush är en vackert gammelrosa nyans med guldskimmer men appliceringen är lite knepig då borsten är väldigt spretig. Jag vet inte om jag har fått ett måndagsexemplar men jag gissar på det. Färgen känns rätt täckande vid applicering men det går att lägga på olika mycket för en mer eller mindre målad look.

Så till resultatet. Jag tycker inte att mina läppar blir mer voluminösa, däremot ser kantlinjerna mer definierade ut än förut vilket gör att munnen ser lite plutigare ut. Som jag skrev i början av recensionen så tycker jag inte att jag behöver någon läpplumpare och det är också möjligt att någon annan som provar denna får mer, eller mindre, effekt. Att det inte känns obehagligt vid applicering är ett plus precis som den friska doften och smaken av mint. Jag tycker att det här är en av de behagligare läpplumparna på marknaden jag har testat och dessutom den som känts mest återfuktande.

Betyg: 3,5/5
Köpa igen? Nej
Pris: ca 210 kr

Relaterade inlägg

8 kommentarer

 • Svara Tina (Beleza) 29 juli, 2010 at 21:37

  Glosset är hur snyggt som helst men jag brukar undvika just plumpande gloss med mint- eller kanelsmak, tycker de är lite läskiga.

  Och nej, du har ju så fina fylliga läppar ändå så någon plumper behöver du ju inte. ;)

  • Svara Emelie 2 augusti, 2010 at 11:59

   Jag tycker att det här med mint var mer behagligt än de med kanel (som ex. originalet Lip Injection och Lip Venom).

   Tack :)

 • Svara Beauty by Tanci 30 juli, 2010 at 09:23

  min borste spretade också rejält men då sa tjejen som jobbar för Too Faced att det var normalt första 5 gångerna och att den sedan blir bättre. Hmm den har inte blivit bättre än :S

  • Svara Emelie 2 augusti, 2010 at 12:24

   Min har blivit lite bättre men den är fortfarande lite spretig. Konstigt att det verkar vara ett så vanligt problem hos just Too Faced och inte hos andra tillverkare.

 • Svara Josephine (Makeuponista) 30 juli, 2010 at 15:17

  Riktigt fin färg på glosset, och jag håller med Tina om att du har riktigt fina läppar innan :)

  • Svara Emelie 2 augusti, 2010 at 12:25

   Ja färgen är riktigt fin. Jag gillar ju guldskimmer så :)

 • Svara Honi 31 juli, 2010 at 16:36

  Har också provat några olika plumpers, tycker det är lite läskigt när det sticker och sväller. Och jag är precis som du inte i behov av en plumper (Jag får väl tacka mina gener). :)

  • Svara Emelie 2 augusti, 2010 at 12:28

   Jag upplever inte att den här sticker lika mycket som andra, kanske för att det inte är en ren lipplumper utan ett läppglans med sådant i.

  Lämna ett svar

  Reklam