Favoriter Kroppsvård Recension

Recension: The Bodyshop Cocoa Butter Everyday Summer Body Lotion

23 juni, 2008

Jakten på en riktigt bra brun-utan-sol produkt har känts evig. De produkter jag tidigare har provat har alla haft något som har gjort att jag inte velat ge dem fler chanser. Ibland har de givit för fjuttig färg men oftast har det varit lukten som jag inte stått ut med. Det är ett välkänt faktum att brun-utan-sol produkter ger en inte så eftertraktad lukt som dessutom är svår att få bort. Men – jag har hittat produkten som äntligen lever upp till mina höga krav och som dessutom överträffat alla mina förväntningar.

Produkten kommer från Bodyshop och heter Cocoa Butter Everyday Summer Body Lotion. Det är en lotion som gradvis ger en naturlig solbränna och den kommer i två varianter, en för ljus till medium hy och en för medium till mörk hy. Jag valde den sista eftersom jag ville komma åt BUS-effekten snabbt.

Krämen har en ganska behaglig och diskret blommig lotiondoft som jag efter många om och men bestämt mig för att jag gillar. Själva krämen är halvrinnig och bidrar till att det är lättare att fördela den jämnt över kroppen. Den är dock inte så återfuktande, men det var heller inte därför jag köpte den. Jag smörjer med en fetare kräm innan på de ställen där jag brukar vara torr och då är allt frid och fröjd.

Så till det allra bästa med den här krämen. Man skulle kunna tro att det är den fina och naturliga färgen som den ger upphov till – för det är verkligen en snygg färg som ser naturlig ut. Nej – det bästa är avsaknaden av den karaktäristiska BUS-doften! Den luktar nästan ingenting! Det här är den första BUS-produkten som jag har kunnat ha på mig och gå ut bland folk med utan att skämmas för att jag luktar illa. Den enda gången jag märkte av lukten var när jag skulle sova och det kom en pust från täcket, då luktade det lite BUS, men annars är det ingenting som jag har märkt av.

Den här lotionen får absolut högsta betyg – och jag kommer köpa en till!

Pris: 229 kr – men väl värd varenda krona!
Betyg: 5/5

Relaterade inlägg

3 kommentarer

 • Svara Sanna 24 juni, 2008 at 16:59

  vad kul att du hittat något du gillar:)

 • Svara Moi 24 juni, 2008 at 21:22

  Yeeey! Hurra för BUS utan äcklig lukt…för det är verkligen en hemsk lukt :)

 • Svara Emelie 27 juni, 2008 at 21:57

  Sanna> Ja, nu kanske jakten är över :)

  Moi> Ja den är vidrig!

 • Lämna ett svar

  Reklam