Hudvård

Recension: The Body Shop vitamin E face mist

17 maj, 2007

När min multi-active toner från Dermalogica tog slut var jag tvungen att snabbt hitta en ny lite billigare ersättare. Jag hade ett erbjudande på The Body Shop och hittade ganska snart deras Vitamin E face mist. Hur har jag kunnat klara mig utan denna innan?(!). Ingen mist eller ansiktsvatten som jag har använt tidigare har känts så snällt och fuktgivande som denna. Misten är mjölkig (nyfiken-i-en-strut, såklart jag måste kolla) och innehåller förutom rosenvatten också panthenol som verkar återfuktande. Jag som är ganska känslig mot parfymer i vanliga fall fullkomligt älskar denna doft. Den är inte ett dugg påträngande och väl på huden finns bara en antydan till doft kvar.

Jag har funderat länge på hur jag ska uttrycka mig för att visa hur mycket jag tycker om denna(!). Den luktar så underbart av nyponros. Det är nästan så att jag överväger att köpa toilettesprayen i samma serie. Om jag inte redan hade så mycket i handväskan skulle den här få följa med överallt. Jag använder den flera gånger om dagen, bland annat för att fixera sminket. Min puderfoundation sitter mycket snyggare efter fixering med denna. Och eftersom jag sitter ganska mycket framför datorskärmen varje dag får denna även fungera som uppfräschare.

Sett till det ringa priset och den underbara upplevelsen att använda misten så har detta blivit en favorit som är här för att stanna. Jag har nu använt den i en dryg månad och mindre än en femtedel har försvunnit från flaskan. Jag vet inte om det endast är på grund av den här produkten – men mitt ansikte ser mycket finare och jämnare ut nu. Finns hos Body shop för ca 125 kr.

Body shop vitamin e face mist

Betyg: 5/5

Bild: thebodyshop.co.uk

Relaterade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Katarina 18 maj, 2007 at 11:38

  Visst är den underbar! Jag vann den i en tävling och fullkomligt älskar den! Den är speciellt skön på sommaren när det är varmt, då vill man ju inte smörja med tunga krämer utan bara få lite svalka och fukt. Gillar också at man kan spraya över makeupen utan att mascaran rinner av, ett snabbt tryck så känner man sig mycket fräschare. Den är otroligt dryg! Jag ger den en solklar femma!
  Däremot gillar jag inte make-up-borttagnings-servetterna från samma serie, de luktar alldeles för starkt, nästan så jag mår illa.

 • Svara Emelie 18 maj, 2007 at 17:51

  Katarina> Ja jag kan tänka mig att den kommer vara jätteskön att duscha ansiktet med i sommar! Men jag vet inte om jag kan hålla med om att den är dryg, eller så kanske det är jag som använder den för mycket varje dag haha.

  Tråkigt att höra att sminkborttagningsservetterna inte var något att ha. Det var inget jag har kollat på, men nu vet jag att jag nog ska hålla mig borta från dem.

 • Svara Tinnitussan 18 maj, 2007 at 22:05

  Å, vilket bra tips! Den ska jag testa såklart! Gillar bodyshop :-)

 • Svara Emelie 18 maj, 2007 at 22:20

  Tinnitussan> Ja gör det, hoppas du gillar den :)

 • Lämna ett svar

  Reklam