Favoriter Kroppsvård Recension

Recension: The Body Shops Mango Body Butter

27 februari, 2009

Min relation till Body Shops produkter började med just ett Mango Body Butter för en sisådär 10 år sedan. Min mamma hade en burk av krämen ståendes i garderoben i badrummet och jag minns att jag en gång fick tillåtelse att smörja in benen och fötterna med denna. Efter det brukade jag smyga dit och smörja mig lite här och där ibland, men bara i smyg för det var ju faktiskt en lyxprodukt tyckte jag då och hoppades att min mamma aldrig skulle komma på mig med att ta av den. Det tror jag inte hon gjorde heller för hon använde den nog inte mer utan den stod bara och samlade damm.

Kontentan av detta blev i varje fall att jag förknippar Mangodoften med något som bara duger till fötterna så jag stod länge och velade innan jag köpte ett Mango bodybutter. Men jag ångrar mig inte för den gör underverk på min otroligt torra rygg som absolut ingenting annat har rått på. Jag smörjde in mig för tolv timmar sedan och huden känns fortfarande återfuktad och mjuk.

Jag älskar Mango bodybuttret och doften kan jag lära mig tycka om, för den luktar inte alls illa.

Betyg: 5/5
Pris: 165 kr

Relaterade inlägg

3 kommentarer

 • Svara Viktbloggerskan 27 februari, 2009 at 11:08

  Visst är det härligt med speciella minnen till vissa produkter? Alla har nog ett doftminne, för många dofter förknippar man med något särskilt från barndomen..

 • Svara Johanna 27 februari, 2009 at 15:17

  Detta är även min favorit!

 • Svara Emelie 3 mars, 2009 at 00:08

  Viktbloggerskan> Ja det där med dofter är helt klart intressant. Tänk att en pust av en särskild doft kan framkalla så starka minnen.

  Johanna> Då är vi två :)

 • Lämna ett svar

  Reklam