Recension

Recension: Stila perfecting concealer

13 juni, 2007

Stila perfecting concealer

Jag skrev ju om mitt inköp av Stilas perfecting concealer för ett tag sedan och nu tänkte jag recensera den för er.

Färgen var en vild chansning, och med tanke på att färgerna på concealern varierade på olika sidor var det ännu svårare att välja färg – men jag hade tur för färgen jag valde var nästintill perfekt. Shade B drar åt det gula hållet och täcker tamejtusan nästan allt! Mörka ringar, röda märken, blemmor, ytliga blodkärl, röd näsa – you name it! Concealern är tjock och man får dosera sparsamt men trots de tunna lagren är den väldigt täckande. På grund av sin krämiga konsistens funkar den till och med för ögonområdet.

Jag tycker det här är en toppenprodukt och faktiskt en av de bästa concealers jag har provat. Tuben är väldigt liten men å andra sidan är det en väldigt dryg produkt som jag tror kommer räcka minst ett år. Finishen är inte fullt så matt som jag hade velat men ändå så pass att man inte måste ha puderdosan i högsta hugg för att inte se blank ut.

Perfecting concealer finns på hqhair och på strawberrynet (där är dock utbudet på färger begränsat).

Betyg: 5/5

Bild: stilacosmetics.com

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Malin A 13 juni, 2007 at 16:10

  Vad kul att det blev ett lyckat köp!
  Lurigt det där med färgerna bara… när man kikar på Stilas hemsida ser de tre ljusaste nyanserna nästan identiska ut.:S Är du gul eller rosa i hudtonen?

 • Svara Emelie 13 juni, 2007 at 16:30

  Malin A> Ja det är svårt med färger för sånt här på internet, och ännu svårare när det är olika färger på olika sidor. Jag har gul ton i huden.

 • Svara Mia 14 juni, 2007 at 20:15

  Hm, jag gillar ju Stila, så det får jag nog kolla in. :)

 • Svara Emelie 14 juni, 2007 at 21:34

  Mia> Ja gör det :)

 • Lämna ett svar

  Reklam