Recension

Recension: Shiseido Natural Finish Cream Concealer

20 februari, 2011

shiseido_naturalfinishcreamconcealer.jpg

Det här är en liten godbit jag har gått och ruvat på ett tag. Jag har använt den sedan i början av oktober och den blev snabbt en självklarhet i min sminkväska. Ni vet, en av de där produkterna man inte visste att man hade saknat innan man provat den.

Shiseidos Natural Finish Cream Concealer är en pigmentrik och ganska tjock concealer som är tänkt att främst användas på plitor och ojämnheter i ansiktet. Eftersom den är så tjock känns den inte helt idealisk för ögonområdet då det lätt kan se lite kakigt ut. Men jag har märkt att den går utmärkt att använda i mindre dos där också då den täcker bra med ett tunt lager.

Jag använder främst den här concealern de dagar då jag inte vill lägga någon foundation och under ögonen på de ökända blåa ringarna. Grundar jag ordentligt med hudkräm och gärna också en silikonprimer under blir resultatet fint och inte alls kakigt. Det här är dessutom en av de få concealers jag har märkt inte känns uttorkande på min torra hy.

Produkten kommer i en tub med en snedställd tipp vilket alla kanske inte gillar. Jag är däremot van vid att klicka ut lite produkt på handen och arbeta med därifrån så för min del gör det inget. Man får vara lite försiktig när man pressar ut produkten så att det inte kommer för mycket. Färgen jag har är för övrigt 2 Light Medium vilket fungerar riktigt bra till min ljusa och gultonade hud (NC20 i MACs sortiment). Priset känns en aning saftigt men med tanke på hur dryg produkten är blir det inte så mycket dyrt i slutändan.

Betyg: 4,5/5
Köpa igen? Ja
Pris: 315 kr, 10 ml

Relaterade inlägg

1 kommentar

  • Svara Kerstin 21 februari, 2011 at 14:18

    Den låter riktigt spännande! Det var länge sedan jag testade ngt från Shiseido, men nu blev jag nyfiken!

  • Lämna ett svar

    Reklam