Naglar Recension

Recension: Scratch Nails No Yellow Nail

3 februari, 2011

scratch_noyellownail1.jpg

Idag tänkte jag berätta om en nagelprodukt som överraskat mig rejält positivt på sistone. Jag har dragits lite med halvt missfärgade och ojämnt färgade naglar och ville ha en snabb fix för detta problem. I samma veva fick jag Scratch Nails No Yellow Nail hemskickad. Detta är ett mjölkigt vitt och skirt nagellack med svagt blått sken som ger en omedelbar upplevd effekt av vitare naglar. Jag tyckte det fungerade över förväntan bra och det går att lägga i olika många lager för olika effekt beroende på hur missfärgade naglar man har. Det är också snyggt på egen hand om man snabbt vill lägga på ett fint men neutralt nagellack. Trots att nagellacket är både skirt och mjölkigt upplevde jag inte att det blev flammigt alls.

scratch_noyellownail3.jpg

På bilden har jag två lager av No Yellow Nail.

Det här är ingen produkt som på något sätt tar bort eventuella missfärgningar utan när man tar bort nagellacket försvinner den upplevda vitare nagelfärgen. Men jag tycker det är en riktigt bra produkt för de dagar man inte orkar göra en full färgmanikyr eller om man har problem med att naglarna ser gula ut. Det här kommer definitivt att bli en stapelvara i min nagelvårdsarsenal. Produkten har även en vårdande egenskap i form av att den tillför fukt och återuppbygger nageln med hjälp av sjögräsextrakt, vitamin E acetat och kalcium.

Betyg: 5/5
Köpa igen? Ja
Pris: 130 kr, 12 ml hos utvalda Åhléns samt i Scratch Nails webbshop.

scratch_noyellownail2.jpg

Relaterade inlägg

8 kommentarer

 • Svara Vanesa 3 februari, 2011 at 14:14

  den verka jätte bra :)

  • Svara Emelie 8 februari, 2011 at 14:29

   Ja jag tycker det är jättebra.

 • Svara Monica Hansen 3 februari, 2011 at 15:03

  Snyggt resultat!

  • Svara Emelie 8 februari, 2011 at 14:30

   Ja visst blev det lite fräschare.

 • Svara Emma 3 februari, 2011 at 18:40

  Verkar verkligen bra, sjukt sugen på att testa.

  • Svara Emelie 8 februari, 2011 at 14:41

   Ja jag gillar den skarpt.

 • Svara Irina 5 februari, 2011 at 14:04

  Tack för tipset! :-) Det här lacket kommer jag att ha användning för.

 • Lämna ett svar

  Reklam