Naglar Recension

Recension: Sally Hansen Strong Nails Now!

23 maj, 2010

Sally Hansen Strong Nails Now är en 2-i-1 produkt som kan användas som skyddande underlack eller på egen hand som stärkande behandling. En fördel med just denna produkt är att den torkar till en buffad finish, dvs. halvmatt yta, när man har den på egen hand vilket gör att även killar skulle kunna använda denna. Dessutom är själva produkten aningens mjölkig och det gör att naglarna direkt ser lite fräschare ut.

Produkten innehåller bland annat Vitamin A, C, E, Pro-Vitamin B5, Aloe Vera och kalcium som ger naglarna skydd på cellnivå för att ge starka och flexibla naglar. Jag har använt produkten i flera månader och den är bra på så sätt att den ser till att naglarna inte blir missfärgade av nagellack, men jag har inte märkt av att naglarna skulle ha blivit hårdare eller starkare av den. Trots detta skulle jag kunna tänka mig att köpa den igen eftersom den fungerat så bra som baslack och eftersom jag gillar den buffade finish som den ger. Perfekt för de dagar man inte orkar eller har tid att göra en hel manikyr men ändå vill skydda nageln. Ett lager och det är klart.

Betyg: 3/5
Köpa igen? Kanske
Pris: ca 104 kr/13.3 ml hos Kicks, Åhléns och Eleven.se.

Relaterade inlägg

3 kommentarer

 • Svara Sminkan 23 maj, 2010 at 17:09

  Jag älskar dina recensioner, det vet du va? Alltid lika välgjorda. Jag har funderat på den här nagelstärkaren eftersom jag just nu har experimenterat lite med olika varianter men jag avstår nog ifall du inte märkt något resultat.

  • Svara Emelie 24 maj, 2010 at 21:43

   Jo men det är alltid kul att höra :) Nej, jag fick inget stärkande resultat så är man inte specifikt ute efter ett baslack med satineffekt kan man välja något annat.

 • Svara eellaaa 25 maj, 2010 at 14:38

  Den låter ju jätte bra!
  Kanske ska prova den? :) Jag har nämnligen inga naglar bara för att dom är så sköra och tunna :/

 • Lämna ett svar

  Reklam