Kroppsvård Recension

Recension: Sally Hansen Manicure in a Minute

26 april, 2010

Sally Hansen Manicure in a Minute är en mjukgörande handskrubb med sockerkristaller och väldoftande oljor. Konsistensen är  tjock och produkten kommer ut ur tuben i form av en korv. Jag har märkt att när tuben har legat ett tag så har oljorna separerat lite från resten av innehållet och jag måste skaka om förpackningen innan jag trycker ut något för annars rinner oljan bort.

Jag som gillar riviga skrubbar gillar verkligen den här. Sockerkornen är relativt stora och man kan använda produkten på torr hud om man vill ha en ännu rivigare skrubbupplevelse. Oljorna hjälper till att mjukgöra torra händer och jag behöver inte ens smörja in mig efteråt. Den luktar dessutom väldigt gott av söt apelsin och doften stannar kvar en liten stund efteråt.

Trots att jag gillar produkten så är det ingenting jag använder regelbundet. Jag är inte tillräckligt förtjust i den, trots dess effektivitet, för att komma ihåg att jag har den. Jag vet inte om det bara känns som en lite onödig produkt eller att den bara känns ”sådär” som gör att jag glömmer bort den. Det är en bra handskrubb, men jag klarar mig lika bra utan den. Ett plus dock för att oljorna verkligen känns mjukgörande och återfuktande.

Betyg: 3,5/5
Köpa igen? Nej
Pris: ca 120 kr/75 g, finns bland annat hos Åhléns, Kicks och Eleven.se.

Det här inlägget innehåller produktprov som sänts till oss i PR-syfte. Detta påverkar inte omdömet eller betyget av produkten. Vi accepterar inte betalning för inlägg i bloggen och garanterar inte en recension.

Om något är oklart eller om du vill veta mer om detta uppmanar vi dig att läsa vår policy. Frågor kan också ställas via e-mail till emelie@pssion.se.

Relaterade inlägg

1 kommentar

  • Svara Nailtastic 26 april, 2010 at 14:51

    Det är jätteskönt att skrubba händerna, men jag glömmer också lätt bort det. Har en skrubb från Cake Beauty som jag älskar, men det blir ändå inte av att jag använder den så ofta.

  • Lämna ett svar

    Reklam