Hudvård Makeup Recension

Recension: Sallander Cosmetics Stay Spray

4 december, 2007

Detta var ett impulsinköp från när jag besökte Accessorashoppen för någon månad sedan. Jag har läste lite grann om den på en del bloggar men har aldrig köpt den eftersom, ja…jag vet egentligen inte. Men den lilla flaskan är i alla fall min nu och den lever faktiskt upp till beskrivningen enligt Accessoras hemsida:

”Stay Spray är en unik svensk produkt. En lätt skyddande lotion baserad på Aloe Vera i sprayform. Använd sprayen för att fixera make-up, skydda huden från statiskt damm när man arbetar framför datorn eller för att ge en uppfräschning under dagen. ”

Stay spray

Jag har testat denna över både mineralfoundation och flytande foundation och kan med all säkerhet säga att denna håller måttet. Jag sprayar ett lager av den innan jag tar på mascara och läppglans och sminket sitter då mycket bättre under hela dagen. Den lämnar inte efter sig någon kletig eller stram känsla utan efter att den har torkat känns den inte ens.

Stay Spray har någon konstig söt doft över sig som jag inte riktigt gillar. Men den försvinner snabbt så det kan jag leva med. Tyvärr verkar sprayen inte vara särskilt dryg och det drar ner slutbetyget lite grann. Men å andra sidan kostar den inte en förmögenhet.

Betyg: 4/5

30 ml kostar 69 kr och 150 ml för 149 kr hos Accessora.

Relaterade inlägg

6 kommentarer

 • Svara Sminkan 4 december, 2007 at 18:50

  Låter bra! Jag vet att jag har hört tjejer som använder vanligt vatten och en blomspruta och hävdar att det fungerar på likande sätt. Har aldrig provat vare sig det ena eller andra själv.

 • Svara Emelie 4 december, 2007 at 19:04

  Sminkan> Bara vatten har jag inte hört förut. Men däremot använde jag ansiktsvatten förut och det var lite bättre än ingenting men denna känns faktiskt som att den gör något.

 • Svara SantaCarolina 4 december, 2007 at 19:53

  Stay Spray är kanon tycker jag! Jag använder den dagligen.

 • Svara Emelie 4 december, 2007 at 21:12

  Santa Carolina> Kanoners. Kommer ihåg att jag läst om den på din blogg :)

 • Svara Li 4 december, 2007 at 21:45

  Den är helt ok, enligt mig. Sprayfunktionen kunde dock vara lite bättre.

 • Svara Emelie 5 december, 2007 at 10:44

  Li> Håller med, men nu sprayar jag en bit upp i luften så att jag får ett moln som lägger sig över ansiktet. Då funkar det bättre.

 • Lämna ett svar

  Reklam