Hudvård

Recension: REN Zostera Marina Cleansing Milk Wash

16 mars, 2009

Nu har det gått nästan en månad sedan jag fick chansen att testa två av RENs produkter för torr hud. Dels Phytostimulinekrämen och dels denna rengöringsmjölk.

Den här rengöringsmjölken är en fröjd att tvätta sig med. Jag är förälskad i dess doft och skulle kunna stå och lukta på den hela dagen och den är dessutom så snäll och skonsam mot huden att jag inte behöver vara rädd att den ska torka ut mitt ansikte. Den funkar på lätt makeup, men inte den oljebaserade foundationen eller riklig ögonmakeup. Där brukar jag använda riktig makeupremover först och avsluta med denna för att få dess återfuktande egenskaper. Och för att få känna doften såklart. Mmmm – ros!

Någonting annat som är riktigt bra med den här rengöringen är förpackningen. Den är vakuumförpackad med pump vilket innebär en enkel dosering och att innehållet inte kommer i kontakt med smutsiga fingrar och andra orsaker till bakterietillförsel. Jag tycker det är en klockren förpackning och undrar nu när andra företag kommer att ta efter detta.

I det stora hela är jag väldigt nöjd med Zostera Marina Cleansing Milk. Den är underbar att tvätta sig med och jag kommer på mig själv med att verkligen stå och massera in den längre än nödvändigt eftersom den är så mysig.

+ Doft, torkar inte ut, hygienisk pumpförpackning
aningens odryg, tar inte bort makeup ordentligt

Betyg: 5/5
Köpa igen? Ja
Pris: 150 ml för 295 kr hos Accessora, Eleven och Beautybygrooming

Relaterade inlägg

5 kommentarer

 • Svara sminkjante 16 mars, 2009 at 10:41

  Den låter ju jättebra. Härlig doft också, det är annars inte så vanligt

 • Svara Kajsa K 16 mars, 2009 at 20:20

  Mmm, fantastiska Ren! Använde precis slut på Phytostimulinekrämen och är själv supernöjd med den. Ska bli intressant att se om du är lika nöjd med den som med rengöringsmjölken.

 • Svara Emelie 16 mars, 2009 at 22:32

  Sminkjante> Nej det är ovanligt med SÅ HÄR god doft :)

  Kajsa K> Well, det får du veta snart :)

 • Lämna ett svar

  Reklam