Hudvård Recension

Recension: REN Phytostimuline Instant Replenishment Moisturiser

23 mars, 2009

ren_krm_phyto

En djupverkande moisturiser som ögonblickligen återfuktar och mjukgör torr hy. Peptider och energigivande aktiva ingredienser från bokens knoppar tillsammans med kamelia, nypon och oljedådra ger näring och extra fukt. Polysakarider (sockerarter) från bandtång i kombination hyaluronsyra ökar hudens elasticitet och mjukgör.

Det här var ansiktskrämen från REN som jag fick testa tillsammans med rengöringen för torr hy. Första intrycket av den här var också väldigt positiv. Även denna har en underbar doft som jag verkligen älskar (härlig nyponros!). Precis som rengöring kommer denna i en flaska med pump som är väldigt lätt att dosera. Krämen är väldigt skön att stryka på och min hy blir babylen efter användning. Tyvärr så rår den inte riktigt på att ta bort den torra och stramande känsla som jag ofta har i ansiktet. Huden ser återfuktad ut, men den känns inte det och det är ingen skön känsla. De enda kräm som egentligen rår på denna stramande känsla är faktiskt min älskade Cliniderm.

Jag hade gärna velat ge den här krämen full pott för den har så många egenskaper som jag gillar. Men den faller på mållinjen i och med att den inte får bort den stramande känslan. Jag kommer att testa den längre fram i vår när min hy brukar bli lite mindre torr och se om den då fungerar bättre. Men som det är nu så lever den inte upp till mina förväntningar.

Betyg: 3/5
Köpa igen: Nej
Pris: 425 kr för 50 ml hos Accessora.

Relaterade inlägg

7 kommentarer

 • Svara Ninni 23 mars, 2009 at 13:51

  Vilket oerhört krångligt namn…

 • Svara Kerstin 23 mars, 2009 at 21:51

  Hrm, den från Cliniderm skulle kunna vara ngt för mig. Det är så svårt med bra dag o nattkräm! Vad använder du för dagkräm?

 • Svara Emelie 23 mars, 2009 at 21:20

  Ninni> Ja eller hur!

 • Svara Emelie 23 mars, 2009 at 21:52

  Kerstin> Jag använder Cliniderm som både dag- och nattkräm.

 • Svara Sanna 23 mars, 2009 at 22:37

  Tack för kommentaren, Jag vet inte vart min systerdotter har köpt den, jag kan fråga henne :)

 • Svara Emelie 24 mars, 2009 at 21:59

  Sanna> Tack det vore snällt :)

 • Lämna ett svar

  Reklam