Hudvård Recension

Recension: REN Frankincense m.m. Night Cream

11 maj, 2009

renfrankin

Efter att ha provat dagkrämen för torr hy från REN märkte jag att jag behövde en tyngre kräm för att verkligen återfukta/fetta min torra hy. Eftersom jag gillade REN väldigt mycket, och eftersom jag redan testat den här krämen en gång tidigare tänkte jag att jag skulle ge den en riktig chans. Jag budade hem fyra 15 ml förpackningar från ebay till ett bra pris (tänk vad man kan fynda där!).

Något som är väldigt framträdande i denna kräm är doften av kåda, men precis som i RENs alla produkter är det inte en syntetisk doft utan luktar väldigt äkta. Ogillar man starkt den doften bör man nog undvika den här produkten.

Krämen i sig är lite tjockare i konsistensen och förvånansvärt odryg. När min hy var som torrast fick jag lägga en stor klick i hela ansiktet för att inte känna mig torr. Trots den stora mängden går den in fort i huden och efterlämnar ingen blank yta vilket i och för sig är bra.

Det här är en fin produkt som känns lyxig att använda, men jag tycker inte att den var tillräcklig för att återfukta mitt ansikte. Återfetta däremot gjorde den bra, men jag har märkt att min hy behöver både och så detta är tyvärr ingen vinnare i mitt fall.

Betyg: 3,5/5
Köpa igen? Nej
Pris: REN Frankincense and Boswellia Serrata Revitalising Night Cream kostar 555 kr för 50 ml hos bland annat Beauty by Grooming, Accessora och Eleven.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam