Hår Recension Verktyg och borstar

Recension: Philips JetSet Control ION hårtork

29 oktober, 2007

Philips hårtork

Sedan jag flyttade har jag inte haft någon riktig hårtork. Men när mamma var i Ullared passade jag på att skicka henne på Netonnet för där hade jag sett denna hårtork! (Philips HP 4883).

Saxat från expert:
”Högeffektiv hårtork med vårdande ionfunktion som förhindrar statiskt hår och förbättrar hårets allmänna välstånd. Med stylingmunstycke, volymmunstycke, 2 hastighets- och 3 värmelägen och löstagbart skyddsnät för luftintaget. JetSet Control ION ger dig många olika möjligheter, inklusive två hastighetslägen, tre temperaturlägen och en extra Jet turboläge och Set cool-puff.

Jag brukar inte föna mitt hår varje gång jag har duschat men när jag väl gör det så vill jag att det ska gå fort, att man ska kunna välja värme och hastighet samt att håret inte ska bli så krulligt vid hårrötterna. Denna hårtork uppyller alla mina krav och lite till. Den smarta jonfunktionen ser till att håret inte blir frissigt eller statiskt. Det blir lent och mjukt varje gång och det utan några som helst stylingprodukter i. Diffusermunstycket tycker jag är aningens knepigt att använda – men jag har åas aldrig brytt mig om att ta reda på hur det ska användas.

Priset på denna ligger runt 300 kr och den finns bl.a hos Siba och Expert. Med tanke på det låga priset och de många och fantastiska funktionerna tycker jag att detta är en hårtork i världsklass! Nu nästan går jag och längtar till nästa gång jag ska föna håret.

Betyg: 5/5

Relaterade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Sanna 29 oktober, 2007 at 16:17

  Japp jag är från Eskilstuna

 • Svara Kristina 30 oktober, 2007 at 15:43

  Å jag behöver verkligen en ny fön, kanske denna då:)

 • Svara Emelie 31 oktober, 2007 at 12:44

  Kristina> Ja jag rekommenderar den verkligen!

 • Svara sublim 2 november, 2007 at 23:24

  Jag håller på att leta efter en fön ju! Den här verkar ju grymt bra. Tack för tipset!:D

 • Svara Emelie 3 november, 2007 at 17:35

  sublim> Jag är väldigt nöjd med den och jag tror att du också blir det :) Kan dessutom berätta att jag verkligen märker skillnad på håret om jag har fönat det med denna eller någon annan hårtork. Med denna blir det lent, mjukt och glansigt medan nästan alla andra ger mig ett riktigt torrt barr.

 • Lämna ett svar

  Reklam