Hudvård Recension

Recension: Paula’s Choice Resist Optimal Results Hydrating Cleanser

22 mars, 2015

Som jag skrev i ett tidigare inlägg har jag under flera månaders tid använt många produkter ur Paula’s Choice anti-ageserie Resist och känner att det är dags att dela med mig av min uppfattning av dem. Först ut är rengöringen Optimal Results Hydrating Cleanser.

paulas-choice-resist-optimal-results-hydrating-cleanser

paulas-choice-resist-optimal-results-hydrating-cleanser-2

Om produkten

Resist Optimal Results Hydrating Cleanser är en krämig icke löddrande rengöring som rekommenderas till alla hudtyper men särskilt normal till torr hy. Den ska masseras in på lätt fuktad hud och sägs även ta bort alla sorters makeup, även ögonmakeup, utan att irritera. Den skyddar huden mot uttorkning och är därför särskilt bra om man brukar kunna bli torr efter rengöring. Rengöringen kommer i en flaska med pump och själva produkten har en krämig konsistens och är i det närmaste doftfri.

Användning och resultat

Jag brukar dras till löddrande rengöringar just av den enkla anledningen att huden verkligen känns ren efteråt, squeaky clean liksom. Men eftersom min hud lätt känns torr och stram efteråt brukar jag få inse att min hud mår allra bäst av lite krämigare rengöringar. Jag brukar vara skeptisk till icke löddrande rengöringar eftersom jag ofta tycker att de inte tvättar rent ordentligt och dessutom gärna lämnar en obekväm hinna på huden.

Det händer inte med Optimal Results Hydrating Cleanser. Det här är faktiskt en av de bästa icke löddrande och istället krämiga rengöringar jag har testat som tvättar bort både smuts och makeup utan att torka ut eller efterlämna någon hinna. Den fungerar även på ögonmakeup om jag använder bomullsrondeller och svider inte i ögonen.

Tänk att en så anspråkslös och i princip tråkig rengöring kan vara så bra! De gånger jag har haft mycket makeup brukar jag tvätta två gånger av ren vana men det behövs egentligen inte. Jag blir faktiskt helt ren bara efter en gång. Och efter tre månaders användning två gånger om dagen har jag använt ganska precis hälften av innehållet.

Det här är en pärla i en väldigt tråkig, men hygienisk och användarvänlig, förpackning. Ett stort plus för att den är oparfymerad och för att den i all sin enkelhet även rår på tungt smink utan att torka ut. Ju mer jag tänker på det, desto nöjdare är jag. Den här är antagligen en av anledningarna till att min hud inte har varit snustorr i vinter.

paulas-choice-resist-optimal-results-hydrating-cleanser-product

Sammanfattning

  • Pris: 279 kr, 190 ml
  • Var: Skincity och Paula’s Choices europeiska webbshop.
  • Kortfattat: en effektiv rengöring i tråkig, men hygienisk, förpackning som rår på både smuts och makeup utan att torka ut. Stort plus för att den är oparfymerad.
  • Betyg: 4,5/5

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam