Makeup Recension

Recension: NYX Doll Eye Volume Mascara

19 mars, 2011

nyx_dolleye.jpg

NYX Doll Eye Mascara är en produkt jag velat testa länge efter att ha läst flera positiva recensioner om den. Jag har ganska höga krav på en mascara men framförallt ska den ge volym utan att klibba och sedan ska den hålla i minst 12 timmar utan att fälla. Jag vill ju inte se ut som en panda i slutet av arbetspasset liksom.

nyxa_dolleye_sw.jpg

Utan mascara och till höger ett lager mascara.

Doll Eye Volume mascaran har en timglasformad borste och trots ovanan att använda den typen av borste hade jag inga problem med att manövrera den. Borsten är normalstor och av syntetisk borst vilket jag nog får säga att jag föredrar framför plastpiggsborstarna. Den är enkel att applicera men om jag ska klaga på något så tycker jag nog att jag får mer längd än volym men däremot fina separerade ögonfransar som dessutom håller en hel dag. Efter 16 timmar sitter den fortfarande på plats vilket jag tycker är imponerande. Jag är på det stora hela mycket nöjd, speciellt med hållbarheten och kan definitivt tänka mig att köpa en ny senare.

Betyg: 5/5
Köpa igen? Ja
Pris: 110 kr hos Nelly och 9 USD hos Cherryculture.

Relaterade inlägg

16 kommentarer

  • Svara Effie 19 mars, 2011 at 16:13

    Jag har den mascaran just nu, fast längdvarianten. Så galet bra! Jag har glasögon och med den där mascaran slår fransarna mot glaset, vilket jag aldrig har upplevt förut.

    • Svara Emelie 21 mars, 2011 at 16:10

      Ja då borde den onekligen ge längd!

  • Svara Honi 19 mars, 2011 at 16:32

    Har varit nyfiken på den rätt länge nu, den verkar så himla bra :)

    • Svara Emelie 21 mars, 2011 at 16:14

      Jag tycker att den är himla bra :)

  • Svara roxcat 19 mars, 2011 at 17:22

    Den här kanske man ska testa, den ser ju lovande ut =)

    • Svara Emelie 21 mars, 2011 at 16:15

      Jag är grymt nöjd med den.

  • Svara Carina 19 mars, 2011 at 20:13

    Den låter väldigt bra :) ger den någon böj, eller behövs en ögonfransböjare?

    • Svara Emelie 21 mars, 2011 at 16:22

      Jag vet inte om den ger någon böj eftersom jag alltid använder ögonfransböjare. Men den håller böjen hela dagen.

  • Svara Sanna 20 mars, 2011 at 11:16

    jag gillar den också! Och namnet är så sött:)

    • Svara Emelie 21 mars, 2011 at 16:23

      Ja och vem vill inte ha dockögon liksom :)

  • Svara Hanna 20 mars, 2011 at 13:34

    Det ser fantastiskt ut. Jag blev väldigt sugen på att prova den, men är det en fibermascara som typ Fiberwig? Eller är den ”vanlig”?

    • Svara Emelie 21 mars, 2011 at 16:24

      Det är en ”vanlig” mascara utan fibrer.

  • Svara Stiftprinsessan 20 mars, 2011 at 13:56

    <3 älskar den

  • Svara Glitter Sisters 20 mars, 2011 at 17:42

    Jag vill också ha Doll Eye-ögon! Det blir definitivt ett köp nu när jag sett hur fin den är på dig! /N

    • Svara Emelie 21 mars, 2011 at 16:25

      Hoppas du blir lika nöjd som jag är :)

    Lämna ett svar

    Reklam


    %d bloggare gillar detta: