Kroppsvård Recension

Recension: Natuvive Essentials Papaya Smooth Body Butter

19 maj, 2010

Jag älskar body butters av alla de slag och har gillat Natuvives papayadoft sedan jag luktade på den första gången så – kunde den här produkten visa sig vara mer än helt fantastisk?

Natuvive Papaya Smooth Body Butter kommer i en konsistens som jag inte sett på ett body butter förut, men som sätter en ny definition på just begreppet Body Butter. Det här är verkligen som en burk med smör. Först tänkte jag att det skulle bli svårt att smörja med, för ni vet ju hur hårt äkta smör är. Men döm av min förvåning när det smälte direkt när jag började smörja. Det sa poff så var produkten borta. Och jag älskar’t! Min barnsliga ådra gillar sånt här, att leka med roliga konsistenser osv. Och om man ska säga något om produkten så är den precis så fet och skön som man kan tänka sig att ett riktigt smör ska vara. Huden ser lite glansig ut precis efter applicering men känns inte fet. Bara härligt återfuktad. Och väldoftande såklart.

Priset är ju också bra. 250 ml kostar 119 kr jämfört med The Body Shops variant som kostar 165 kr för 200 ml. Nu önskar jag bara att det här underbara kroppssmöret kommer i fler dofter. Kokos, mango eller kanske apelsin? Snälla Natuvive – mera!

Betyg: 4,5/5
Köpa igen? Ja
Pris: 119 kr (250 ml) hos Apoteket

Det här inlägget innehåller produktprov. Detta påverkar inte omdömet eller betyget av produkten. Vi accepterar inte betalning för inlägg i bloggen och garanterar inte en recension.

Om något är oklart eller om du vill veta mer om detta uppmanar vi dig att läsa vår policy.

Relaterade inlägg

7 kommentarer

 • Svara Tina (Beleza) 19 maj, 2010 at 19:52

  Åh en apelsindoftande variant skulle jag LÄTT köpa! Men papaya låter inte fy skam den heller.

  • Svara Emelie 19 maj, 2010 at 20:34

   Jag med! Tycker TBS mandarinvariant är lite fadd.

 • Svara Bella 19 maj, 2010 at 20:16

  Vart kan man köpa natuvive? Apoteket?

  • Svara Emelie 19 maj, 2010 at 20:34

   Japp, på Apoteket.

 • Svara Magdalena 19 maj, 2010 at 23:11

  Jag brukar använda Body Shops Coconut och gillar den konsistensen. Men till nått helt annat så har Marabou släppt mjölkchoklad med coconut Limited Edition och den smakar precis som Body Shops Coconut luktar… Gott med kokos nu när sommaren är på gång!!

  • Svara Emelie 19 maj, 2010 at 23:16

   Ja jag såg det och fick hålla i mig för att inte köpa ett par.

 • Svara Sofia (nibblah) 22 maj, 2010 at 12:44

  Det där låter ju hur mysigt som helst :) Får ta och prova!

 • Lämna ett svar

  Reklam