Naglar Recension

Recension: Nails Inc. Kensington Caviar

2 november, 2009

nailsinc

Jag har testat Nails Inc.s Kensington Caviar bas och topplack under en längre tid nu och tycker att det är på tiden att det blir en recension av det hela.

Jag hade ganska höga förväntningar på åtminstone topplacket som sägs torka på ytan på 45 sekunder. Det är ingen underdrift. Det torkar faktiskt flera lager nagellack på ytan på 45 sekunder blankt. Det är imponerande. Däremot tar det längre tid med dessa två lack att få en hel manikyr helt torr än vad det gör med mitt snabbtorkande topplack från Poshé.  Ytfinishen med det här topplacket blir högglansigt den första dagen men det mattas fort av och blir halvblankt. Själva lacket är lätt att måla med då det är tunt och lite vattnigt.

Underlacket är svagt rosatonat och ger naglarna en lite rosig färg så det går att använda det på egen hand. Efter några veckors användning av detta märkte jag att mina naglar börjat se konstant lite mer rosa ut så jag undrar om de inte färgas lite av detta. Jag går dock hellre omkring med rosa naglar än gula även om det är lite irriterande att (om) det missfärgar naglarna.

Hållbarheten på en manikyr där jag har använt båda dessa lack är mycket bättre än vid mina tidigare kombinationer av lack. Mina naglar utsätts för mycket slitage på jobbet och med dessa lack i min arsenal har en manikyr faktiskt kunnat överleva tre hela dagar med endast lite kantnötning som bevis på dess ålder. Det är imponerande!

Betyg underlack: 2/5
Betyg överlack: 4/5
Samlat betyg: 3,5/5
(om det hade torkat hela manikyren fortare och varit högblankt längre hade det blivit en 5:a)
Köpa igen? Kanske överlacket
Pris: £11 styck eller £20 för ett kit med båda plus några fler produkter hos Lookfantastic

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam