Recension

Recension: Maybelline Pulse Perfection Vibrating Mascara

15 november, 2009

pulsemasc0

Det är snart två månader sedan jag började använda Maybellines vibrerande mascara Pulse Perfection så det är dags att knyta ihop säcken och recensera den.

Jag tycker att mina fransar blir rätt fina med den här mascaran. De blir lite längre men någon volym är det inte på tal om. Jag gillar borsten som är lätt att måla med. Det är i princip samma borste som i Define-A-Lash som också kommer från Maybelline. Det står till och med just Define-A-Lash på förpackningen så det här är nog bara denna mascara omförpackad med en liten vibrator.

Och så till den vibrerande grejen. Jag är osäker på vad det är meningen att den ska göra. Ska mascaran vibrera runt ögonfransarna och täcka de områden som jag inte fysiskt kommer åt med borsten eller ska den ge mer färg. Eller? Hur som helst tycker jag inte att det blir någon märkbar skillnad de gånger jag använder vibratorn och de gånger jag inte gör det. Det är bara en rolig detalj. Fast en dyr sådan. Den här mascaran kostar väl ca 175 kr om jag inte minns fel och det tycker jag är lite väl saftigt för en attiralj som ändå inte gör någon skillnad.

Så till hållbarheten. Den var riktigt bra precis när mascaran var ny. Då kunde den hålla hela dagen. Nu håller den ungefär halva dagen och jag får svarta prickar under ögonen av den. Den är dock väldigt lätt att tvätta av så vanlig ansiktsrengöring duger utmärkt.

pulsemascFöre och efter applicering av mascaran.

Betyg: 3/5
Köpa igen? Nej, men kanske Define-A-Lash
Pris: ca 175 kr

Relaterade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Sanna 15 november, 2009 at 17:56

  Jag har inte testat och tror inte jag kommer köpa den heller. Känns onödigt omiljovänlig:P
  Måste säga igen att du har så fina ögon:)

 • Svara Sminkan 16 november, 2009 at 12:48

  Jag älskar ju Define-a-Lash, speciellt volymvarianten, men någon vibrator vågar jag mig inte på. Kommer nog fortsätta med den ”vanliga”. Kul att du recenserade den här!

 • Svara B E X 18 december, 2009 at 23:38

  jag älskar den, haha! :)

 • Svara felicia 18 februari, 2012 at 15:36

  vad ska man göra för att få vibratorn att funka ?
  jag förstår inte det redigt.
  snälla svara på detta i min blogg så jag vet

  • Svara Emelie 17 mars, 2012 at 15:42

   Det var väldigt länge sedan jag använde den här mascaran men visst finns det en knapp på sidan av applikatorhuvudet? Har för mig att man måste hålla in den för att borsten ska vibrera. Gör den inte det så kanske du har fått tag på ett måndagsexemplar eller så är batteriet slut.

  Lämna ett svar

  Reklam