Favoriter Recension

Recension: Maybelline Moisture Extreme Pinky Beige

26 oktober, 2008

Idag är det dags för en ny gemensam recension inom Pret-tys bloggnätverk och den här gången är det läppgunk som gäller.

Jag kunde inte låta bli att köpa ett Pinky Beige efter att Bjooti hyllat det i sin blogg och dessutom burit upp det så snyggt. Jag ångrar inte en sekund att jag köpte det. Det är en sån där typisk MLBB (My Lips But Better) färg. Konsistensen är mjuk och skön, appliceringen är jämn och det känns inte alls uttorkande. Stiftet doftar gott av kola och färgen är toppen. Jag tror faktiskt att jag har hittat mitt perfekta nudeläppstift.

Pinky Beige får högsta betyg! Jag har till och med funderat på att köpa på mig en som backup ifall de skulle försvinna.

Betyg: 5/5
Pris: runt hundralappen


Jämförelse mellan mina nudeläppstift. Från vänster: Pinky Beige, MAC 3N, MAC 2N

Relaterade inlägg

14 kommentarer

  • Svara Jenny 26 oktober, 2008 at 18:53

    Ser verkligen ut som det ultimata nude-stiftet, det där måste jag verkligen kika närmare på imorgon! :)

  • Svara inthemake 27 oktober, 2008 at 10:21

    galet snyggt…wow säger jag bara!

  • Svara Johanna 28 oktober, 2008 at 07:59

    Åh det där ser ju fantastiskt fint ut, måste kolla in det :)

  • Svara Mimmi [aska] 28 oktober, 2008 at 15:04

    Måste måste måste ha!

  • Svara Johanna 29 oktober, 2008 at 09:18

    men gud, det ser ju ut som att det där läppstiftet har just den färgen jag alltid letar efter men inte hittar. Vilken tur att jag blev nyfiken och gick in på blogg! :)

  • Svara Johanna 29 oktober, 2008 at 09:19

    På din blogg skall det stå, inte på blogg. haha

  • Svara Jonna 29 oktober, 2008 at 16:28

    åh, älskar Make up stores skuggor. dock har mina en tendens att hela tiden gå sönder :( tråkuigt med tanke på pengarna man lägger ut.

  • Svara Emelie 29 oktober, 2008 at 19:38

    Jenny> Ja det är verkligen en perfekt nudefärg.
    inthemake> Visst är det!
    Johanna> Det tycker jag att du ska göra.
    Mimmi> Haha ja det är ett måste-ha faktiskt.
    Johanna> Ja vilken tur, hoppas du hittar vad du letat efter nu.
    Jonna> Ja sånt är riktigt tråkigt. Jag håller tummarna för att mina ska hålla.

  • Svara Jean 11 november, 2008 at 16:11

    Ser JÄTTELÄCKERT ut på dina läppar!

    Annars är jag även stormförtjust i MAC 2N som jag såg att även du hade!

    MVH
    Jean

  • Svara Rei 8 januari, 2009 at 16:41

    Måste bara säga: dina läppar är riktigt snygga! :D och stiftet passar jättebra! ^^

  • Svara Emelie 9 januari, 2009 at 15:19

    Jean> Jo jag har det också, men gillar det här mer då det känns mer krämigt.

    Rei> Tack :)

  • Svara Pongo & buzz 2 februari, 2009 at 09:21

    Riktigt porrigt D:

  • Svara Malin 17 november, 2010 at 19:42

    Vart är det köpt? :) Finns det att köpa på Kicks eller går det att beställa från internet? :)

    • Svara Emelie 18 november, 2010 at 10:58

      Jag köpte det på Kicks eller Åhléns, minns inte längre exakt vart. Och om det finns kvar i sortimentet borde de finnas på dessa ställen.

    Lämna ett svar

    Reklam


    %d bloggare gillar detta: