Makeup Recension

Recension: Maybelline Colossal Go Extreme Volume Mascara

15 april, 2014

maybelline-colossal-go-extreme-volume-mascara

Maybelline Colossal Go Extreme Volume Mascara.

Om produkten

Genom den specialutvecklade borsten med ”double-pump” ska man få ut mer produkt på borsten och på så sätt kunna skapa mer volym än med andra mascaror. Den ovala borsten sägs ge extrem volym och samtidigt böja ögonfransarna uppåt och utåt. Mascaran innehåller vaxer och mjukgörande ingredienser för en formula som lätt fördelas på fransarna utan att tynga ner.

maybelline-colossal-go-extreme-volume-mascara-brush

Den specialutvecklade ”double-pump”-borsten.

Användning och resultat

Den här mascaran har alltså en förpackning som ska pytsa ut mer formula än vanligt för att man ska kunna bygga mer volym. Av någon konstig anledning tycker jag att den här mascaran tvärtom är mycket torrare än andra och jag får jobba som en gnu för att få över färgen på ögonfransarna. Efter några veckors användning tycker jag även, helt tvärtom hur det brukar bli, att formulan blivit ”normalblöt” och den är lättare att applicera. Men fortfarande saknar jag den där volymen som utlovas. Ja faktiskt volym överhuvudtaget. Jag tycker mest att de blir lite längre men inte så mycket mer.

Hållbarheten är sisådär. Efter fyra-fem timmar börjar jag bli lite grå under ögonen och det tycker jag är på tok för tidigt. Det här är inte en mascara för mig eftersom jag måste kunna lita på att den håller sig kladdfri hela dagen. Till mascarans försvar kan jag tillägga att jag inte har kommit överens med någon av de tidigare Maybelline Volume-mascarorna heller så har ni gillat dem kanske ni gillar den här också.

Swatch

maybelline-colossal-go-extreme-volume-mascara-swatch

Sammanfattning

  • Pris: 145 kr
  • Köpställe: Kicks, Åhléns, Ica Maxi m.fl.
  • Kortfattat: mascara med specialdesignad borste som dock inte levererar utlovad volym, inte alls faktiskt. Torr formula som smular efter fyra-fem timmar.
  • Betyg: 2,5/5

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam