Makeup Recension

Recension: Maybelline Color Sensational Lip Gloss

9 juli, 2010

Jag har helt glömt bort att skriva om dessa läppglans från Maybelline som jag fick för att testa i våras. Jag har märkt att det lätt blir att jag glömmer bort sådant som jag använder dagligen och dessa är ett exempel på detta.

Color Sensational Lip Gloss är ett skönt läppglans med läppbalsamkonsistens som känns mycket mjukt och behagligt på läpparna. Det ger en fin glans och även om det inte sitter särskilt länge så försvinner det med stil. Med det menar jag att man lugnt kan dra på ett lager av läppglanset utan att behöva underhålla det eftersom det inte ger någon konstig rand eller försvinner ojämnt under tidens gång. Jag har alltid ett av glansen i fickan på jobbet på grund av just detta. Det gör nämligen inget om jag glömmer bort att jag har haft läppglans på mig för det ser inte konstigt ut när det blir avskavt. Dessutom är förpackningen bra att ha i fickan då det finns en speciell låsfunktion som gör att locket inte öppnas av misstag. Inget kladd i fickorna eller handväskan med andra ord.

Jag har fyra av färgerna och jag använder dem nästan dagligen. Färgmässigt tycker jag att de ljusare är För ljusa för att ens ge någon färg. Det blir mer ett skimmer eller sken på läpparna av dem. Därför gillar jag de mörkare, Stellar Berry och Fire Brown, eftersom de ger mer färg utan att ge ett för sminkat intryck.

Betyg: 4/5 (önskar att de fanns i fler klara färger)
Köpa igen? Ja, men samma sak där med färgerna
Pris: ca 95 kr

Stellar Berry, Fire Brown, Cashmere Rose och Ivory Beige.

Relaterade inlägg

3 kommentarer

 • Svara peachgirl 9 juli, 2010 at 16:54

  Jag har ”ivory beige” och tycker det är supersnyggt! Älskar att Maybelline har en fräsch doft på de här glossen (apelsin typ) och så är de riktigt överkomliga prismässigt. Jag skulle vilja se fler färger utan skimmer, får spana lite på nästa shoppingtur.

 • Svara marybeth 9 juli, 2010 at 21:13

  Oh, måste testas. Jag är alltid på jakt efter schyssta gloss som inte ger rand eller annat trist när dom försvinner.. alltid bäst med såna som det inte syns att man ens haft och lätt bara kan återapplicera.. :) Tack för tipset! Vi får hoppas de gör lite fler klarare starkare färger med :)

 • Svara barbie08 14 juli, 2010 at 21:20

  Helt underbara glans

 • Lämna ett svar

  Reklam