Recension

Recension: Max Factor Masterpiece Glide & Define

9 november, 2008

Jag kom på att jag helt glömt bort att skriva om en av mina absoluta favoriter i sminkväskan just nu. Masterpiece Glide & Define köptes i mitten av augusti och har använts flitigt sedan dess.

Glide & Define är en flytande eyeliner med filtspets. Spetsen har extakt rätt form för att både kunna göra smala och tjocka linjer – och det utan att man behöver vara helt stilla på handen. Jag som vanligtvis brukar få gå efter med en fuktad tops behöver inte det när jag använder den här. Den får dessutom plus för att den sitter så otroligt bra – även i vattenlinjen, och den irriterar inte heller mina ögon. Skönt!

Och betyget då, ja det kan inte annat än att bli full pott för denna lilla härlighet!

Betyg: 5/5
Pris: runt 100 kr

Relaterade inlägg

13 kommentarer

  • Svara RM 9 november, 2008 at 11:54

    Bra tips; måste testas. :)

  • Svara adrasteiah 9 november, 2008 at 13:16

    Vilket tips! Den där måste jag testa också! Går den bort med vanlig rengöring eller måste man ha remover för vattenfast?

  • Svara Sminkan 9 november, 2008 at 15:21

    Måste testas! om den klarar vattenlinjen låter den himla bra!

  • Svara Linda 9 november, 2008 at 18:37

    Åh har funderat på denna, nu bestämde jag mig :o)

  • Svara Emelie 9 november, 2008 at 19:55

    RM> Det tycker jag att du ska göra, den är jättebra.
    adrasteiah> Den går bort med vanlig också, testade med endast vatten och då gick den också bort.
    Sminkan> Ja men det gör den, och det sitter riktigt bra till och med i vattenlinjen!
    Linda> Jag tror inte du kommer bli besviken, den är himla behändig.

  • Svara Marybeth 10 november, 2008 at 08:34

    Har funderat på att testa den här och nu blev jag övertygad.. :)

  • Svara Marianne 10 november, 2008 at 15:43

    Hmmm, känns som om man måste testa…! Vill hitta någon bra eyeliner med filtspets förutom de vanliga flytande som jag redan har. Har provat Maybellines Line Definer som fått övervägande bra omdömen, men den sitter helkasst på mig även med primer :-( Färgar av sig så jag får ett ”extra-streck” ovanför ögonlocket – inte jättesnyggt direkt…

  • Svara Emelie 10 november, 2008 at 19:03

    Marybeth> Kul att man kunde hjälpa till med avgörandet. Tror inte du kommer att bli besviken.
    Marianne> Jag har egentligen bara hört dåliga saker om Line Definer, och då var jag glad att jag köpte den här istället. Den här färgar inte av sig kan jag lova.

  • Svara Josephine 11 november, 2008 at 08:25

    Måste testa denna, är den lättare att måla på än en vanlig dipliner? :)

  • Svara Emelie 11 november, 2008 at 20:05

    Josephine> Ja det tycker jag, man kan hålla den på ett annat sätt och det är lättare att ratta den dit man vill.

  • Svara emelie 12 november, 2008 at 18:47

    köpte oxå en sån, men den funkar inte alls, det kommer knappt någon färg, man skakar till man blir trött i handen och på ögonlocket gör det ont eftersom den är så torr:(
    det kanske bara var fel på min, men har inte du haft liknande problem med att det inte kommer någon färg?

  • Svara Emelie 12 november, 2008 at 18:50

    emelie> Nej något sådant problem har jag aldrig haft så det låter som att du fått ett dåligt exemplar. Tycker du ska gå tillbaka och byta den.

  • Svara elin 15 november, 2008 at 16:08

    emelie, gå tillbaka med den, det blev fel på en batch av de svarta glide & define-linerna, så det är ett gäng som är helt torra. de som är felfria är dock helt suveräna, så gå tillbaka till affären så får du garanterat en ny! :)

  • Lämna ett svar

    Reklam


    %d bloggare gillar detta: