Doft Recension

Recension: Margarita Bloom Aphrodite Sugar Scrub

8 januari, 2009

Den här recensionen har verkligen låtit vänta på sig. Jag fick hem Aphrodite Sugar Scrub från Satine i början av juli och först nu har jag kommit mig för att skriva om den.

Nåväl. Skrubben luktar för det första väldigt gott och det var anledningen till att jag köpte den från början. Jag tänkte matcha den med bodybuttret i samma serie. Peelingen är till bredden fylld av sköna och mjukgörande oljor och sockret river rätt skönt i början. Men rivigheten försvinner fort när sockret smälter, och det gör det alldeles för fort för min smak. Den är inte särskilt rengörande men däremot återfuktande och man går ur duschen med len hy som luktar mumsigt.

Som helhet tycker jag det är en bra skrubb men med på tok för lite riv i. De mjukgörande oljorna är ett plus precis som doften och hade det inte varit för att sockret smälter för fort – ja då hade det varit en suverän skrubb!

Betyg: 3/5
Pris: kostade nog 99 kr hos Satine, men ser nu att de inte har den i sortimentet längre.

Ingredienser:
Sucrose (Sugar), Hellanthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Stearate, Sodium Myristate, Sodium Cocoyl Isethionate, Triethanolamine, Water, Fragrance, FD&C Blue 33, Benzophenone 4, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben.

Relaterade inlägg

3 kommentarer

 • Svara Angelica 8 januari, 2009 at 21:07

  mm den där vore härlig att testa =)

 • Svara Paula 8 januari, 2009 at 21:27

  Jag håller med Angelica!

 • Svara Emelie 9 januari, 2009 at 15:16

  Angelica> Ja det är synd att den inte finns hos Satine längre. Verkar också som att den utgått ur sortimentet :(

  Paul> :)

 • Lämna ett svar

  Reklam