Recension

Recension: MAC Tendertone Lip Balm Spf 12

29 juni, 2008

En gång varje månad recenserar bloggarna i PRET-tys bloggnätverk en produkt på ett givet tema. Den här månaden recenseras produktern med solskyddsfaktor som i allra högsta grad är på tapeten just nu. Så kolla in listan på PRET-tys förstasida för att läsa fler recensioner.

Jag tänkte idag bjuda på en recension av MACs Tendertones, ett färgat läppbalsam med solskyddsfaktor 12. Det kommer i en glasburk med skruvlock vilket inte direkt är min favorit av alla förpackningar som finns. Jag gillar inte att kleta med fingrarna i burkar dels på grund av bakterietillförseln och dels på grund av att jag blir kladdig om fingrarna. Nej, för min del hade det gärna fått komma i tub istället.

Innehållet är däremot riktigt trevligt. Jag har ett Tendertone i färgen Hot ‘n’ saucy så när jag öppnar min burk möts jag av en väldoftande körsbärsröd goja. Doften är en smarrig blandning av kiwi och jordgubb och det var faktiskt doften som först fick mig intresserad av produkten.

Tendertones känns riktigt sköna på läpparna men ger inte så mycket färg. Men det är å andra sidan varken ett läppstift eller läppglans utan ett vårdande läppbalsam. Att det är solskyddsfaktor är bara ett stort plus då även läpparna kan behöva lite skydd på sommaren.

Det här är ett av de bättre färgade läppbalsamen jag har provat. Hade det inte varit för förpackningen i burk så hade betyget hamnat på topp, för innehållet är fantastiskt.

Pris: ca 150 kr (minns ej exakt)
Betyg: 3,5/5

Relaterade inlägg

6 kommentarer

 • Svara Sara 29 juni, 2008 at 14:41

  Usch, jag pallar inte heller burkar man måste ner och peta i, särskilt inte om man har lite naglar. Men läppbalsamet var jättefint på dig! :)

 • Svara Rouaa 29 juni, 2008 at 17:58

  Haha snyggt att vi har skrivit om samma produkt. olika färger dock ;)

 • Svara Emelie 29 juni, 2008 at 18:14

  Sara> Nej det är synd att de inte fattar hur ohygieniskt och opraktiskt det är.

  Rouaa> Haha ja jag såg det ;)

 • Svara aja-beautyblogger 29 juni, 2008 at 18:22

  Vilka vackra läppar du har!!!! Vill ha likadana hehe :-D

  Kram aja

 • Svara Emelie 29 juni, 2008 at 18:35

  aja> Hehe tack :)

 • Svara Sminkan 30 juni, 2008 at 10:02

  Underbara läppar! Ljuvlig färg!

 • Lämna ett svar

  Reklam