Hudvård Naglar Recension

Recension: LUSH Lemony Flutter nagelbandskräm

15 december, 2009

lemony

Mina händer inklusive naglar och nagelband får stå ut med mycket slit, friktion och handsprit på jobbet och det i kombination med att vädret blivit kyligare har bidragit till att mina nagelband blivit hemskt torra och fnasiga. Jag måste smörja dem flera gånger om dagen för att hålla dem på mattan och sedan jag började med Lemony Flutter har det blivit mycket lättare.

Lemony Flutter är precis som namnet tyder en kräm med citrondoft. Doften är ganska stark och ibland tycker jag den blir lite för mycket. Dock finns det så många fördelar med krämen som väger upp den nackdelen.

Jag avslutar varje dag med att smörja in ett tjockt lager av krämen på nagelbanden. Jag smörjer även flera gånger under dagen och så ofta jag kan på jobbet. Lemony Flutter är räddaren i nöden som tar hand om torra, fnasiga och trasiga nagelband. Det är inget mirakel men sedan jag började använda den här krämen har mina nagelband och naglar känts och sett mycket bättre ut.

Jag gillar inte riktigt förpackningen som känns lite ohygienisk. Men produkten är så bra och priset också att jag ändå räknar den här till mina favoriter. Jag har dessutom använt produkten varje dag sedan jag köpte den för tre månader sedan och det är mer än hälften kvar i burken. Den är riktigt dryg alltså!

Betyg: 5/5
Köpa igen? Ja
Pris: 89 kr för 50 g (som räcker länge länge!)

Ingredienser (saxat från Lush.se):

Färsk citrondekokt (citrus limonum), sheasmör (butyrospermum parkii), bivax (cera alba), lanolin, sojaolja (glycine soja), kallpressad avokadoolja (persea gratissimum), kallpressad linfröolja (linum usitatissimum),  mangosmör (mangifera indica), hydrogenerad palmkärneolja, castorolja (ricinus communis), parfym (perfume), kallpressad vetegroddsolja (triticum vulgare), citronolja (citrus limonum), lavendelolja (lavendula hybrida), tagetesolja (tagetes glandulifera), kamomillolja (arthemis nobilis), sodium borate (borax), gardeniaextrakt (gardenia jasminoides), methylparaben, propylparaben.

Relaterade inlägg

5 kommentarer

 • Svara Paula 15 december, 2009 at 20:42

  jag brukar använda den som fotkräm ibland när mina fötter ser förjävliga ut, sen blir dom mjuka och goa!

 • Svara Tina (Beleza) 15 december, 2009 at 21:15

  Blev nyfiken då jag läste Fröken Rosa’s recension för ett tag sen men nu blev jag ännu mer nyfiken. Och efter kommentaren från Paula ovan är jag ganska säker på att jag måste ha en Lemony Flutter.

 • Svara Emelie 16 december, 2009 at 08:40

  Paula> Det brukar jag också göra. Och på hela händerna.

  Tina> Tycker definitivt att du ska skaffa en sån här då :) Den är verkligen bra.

 • Svara Kerstin 17 december, 2009 at 15:59

  Den verkar så himla bra! Jag vill också ha =)

 • Svara Lisa 12 augusti, 2010 at 04:18

  Den är jättebra ! :)

 • Lämna ett svar

  Reklam