Favoriter Kroppsvård Recension Tips

Recension: Lure Beauty Exotic Butters Body Cream

11 september, 2008

Jag skrev lite kort om Exotic Butters Body Cream i det här inlägget från början av juni, men jag har inte skrivit en riktig recension och det tycker jag definitivt att den är värd.

Jag vågar påstå att det här kroppssmöret är det bästa jag någonsin har provat, och då har jag provat många och har dessutom höga krav på en kräm. Till att börja med så har jag torr hy året runt med vissa perioder då jag är torrare än vanligt. Oavsett vilken tid på året det är så kan jag alltid räkna med att få en angenäm stund när jag öppnar en burk Exotic butter för att smörja in mig med. Den inte bara kommer i massor med olika härliga dofter – den är också suverän på att återfukta – och det UTAN att vara sådär oljig/fet/klistrig/halkig som vanliga lite tyngre krämer brukar vara. Den här krämen har en underbar konsistens och smörjs in på ett nafs. Jag ÄLSKAR den här lotionen helt enkelt!

Ingredienser: Distilled Water, Emulsifying Wax NF, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit , Cocos Nucifera (Coconut) Oil , Vegetable Glycerin, Hydrogenated Palm Oil, Squalane (olive derived), Germall Plus preservative (Propylene Glycol (and) Diazolidinyl Urea (and) Iodopropynyl Butylcarbamate), fragrance oil.  May contain mica and/or oxides coloring (the same as used in our mineral makeup).

På bilderna är det ljust grönfärgade Butterfly Hugs som står modell. Min favorit just nu.

Betyg: 5/5
Pris: från 3,65 USD för 60 ml, provstorlek för 1,10 USD.
Produktens hemsida: www.lurebeauty.com

Relaterade inlägg

14 kommentarer

  • Svara Sanna 11 september, 2008 at 18:13

    Det är tack vare dig som jag testade detta fantastiska kroppssmör! Helt underbart och helt klart det bästa jag någonsin provat.

  • Svara Sminkan 11 september, 2008 at 20:17

    Den lilla testburken jag fick av dig har verklgen varit dryg! En riktigt bra kräm, med andra ord!

  • Svara inthemake 12 september, 2008 at 11:27

    Det ser ut som nått man kan äta ;) gott!! :))

  • Svara glamqueen 12 september, 2008 at 21:32

    jag dregglar: vilken underbar ingredienslista! mmmm…

  • Svara Emelie 16 september, 2008 at 12:45

    Sanna> Vad glad jag är att du gillade dem! Annars hade jag skämts.
    Sminkan> Ja den är drygare än man tror.
    inthemake> Tro mig, det finns de dofter som man gärna vill äta!
    glamqueen> Ja den är toppen!

  • Svara Susanna 17 september, 2008 at 13:41

    Undrar om du kan komma med bra tips? Du verkar ju ha massa underbart från Lure! Skrev just ett inlägg här : http://pret-ty.se/2/index.php?topic=38481.msg53232;topicseen#new om
    ”Snälla! Ge tips på vad köpa från Lure Beauty !!! ”

    Vet du mer om det att de ska sluta frakta till Sverige? :( Hittar inte vart jag får tag på butter-samples heller, har sökt med hittade inte. Skulle gärna vilja ha sådana med. Det finns väl, men bara jag som nicht hittar :-/

  • Svara Emelie 17 september, 2008 at 16:45

    Susanna> Håller på att svara i prettytråden.

    Proverna hittar du om du går in på Bodylotions and Creams(i menyn längst upp)>Exotic butters body creams and parfaits. Sedan finns det en liten text under en tabell där det står vad de stora kostar. Du ska klicka på 0.3 oz trial for $1.10.

    Här är iaf länken https://lurebeauty.authsecure.com/exotic-butters-body-cream-trial-size-p-1288.html

  • Svara Susanna 17 september, 2008 at 20:02

    Tack för svaret! :) Jag har ju som jag skrev bara testat 3. Favoriten av dem är absolut Sweet Pea!

  • Svara Susanna 23 september, 2008 at 04:38

    nu har jag just beställt. :) Blev en del! Blev 10st. ”3 for $9.15 Exotic Butters Body Cream 2 oz”. Sammanlagt 30st ”2 oz” burkar blir det alltså. + 2 Soy Based Lip Balm (Strawberry Swirl + Mango). Kylskåpet lär bli fullt ;) !

  • Svara Emelie 23 september, 2008 at 11:09

    Susanna> Det var ingen dålig beställning! Hoppas du klarar dig undan tullen och lova att skriva om dem sen :)

  • Svara Susanna 23 september, 2008 at 16:16

    Jag har räknat in tullkostnad i min ”budget” för köp där. Så om jag nu skulle slippa tull så är det bara en glad bonus! Yes ska blogga om det sen såklart :) !!

  • Svara Emelie 24 september, 2008 at 11:52

    Susanna> Smart! Så borde man alltid göra :) Ser fram emot att läsa inlägget sedan.

  • Svara sara 27 september, 2008 at 20:08

    vet du/ngn om d finns doft/er som bara luktar fräsht? som clean parfymerna.

  • Svara Emelie 27 september, 2008 at 22:10

    Sara> Prova Fresh and clean, jag tycker den påminner väldigt mycket om clean.

  • Lämna ett svar

    Reklam


    %d bloggare gillar detta: