Recension

Recension: L’Oréal Studio Secret Smoothing Resurfacing Primer

6 juni, 2010

Jag är ingen storanvändare av ansiktsprimers men jag har en del stora porer i t-zonen som jag ibland vill dölja. Så det var i det ändamålet jag skaffade den här primern från L’Oréal Studio Secrets Professional som i höstas kom till Sverige.

Smoothing Resurfacing Primer är en silikonbaserad primer för ansiktet. Den är lite svampig i konsistensen och otroligt dryg. En liten liten dutt räcker till hela min t-zon och jag har upplevt att jag får sämre resultat om jag råkar ta för mycket. Då glider sminket av istället. Jag ska inte säga att porerna försvinner med den här primern. Men i kombination med en flytande foundation ovanpå så blir de i princip osynliga eftersom primern lägger sig i porerna och fyller ut det utrymmet. Resultatet blir en väldigt jämn och fin yta. Dessutom är primern nedmattande vilket är en fördel då jag har en tendens att bli lite fet i t-zonen, i alla fall under sommarhalvåret.


Dock utan foundation ovanpå.

Eftersom primern är silikonbaserad har jag bara använt den tillsammans med flytande foundation. Då mineralfoundation i puderform är torr och ska buffas in har jag varit rädd för att primern skulle smula av rörelserna så huruvida de passar ihop vet jag inte. Jag är däremot väldigt nöjd med primern i sin helhet och även om den inte får sminket att sitta längre så döljer den i alla fall mina porer. Och produkten är väldigt dryg så i det stora hela tycker jag att det är en bra och prisvärd primer.

Betyg: 4/5
Köpa igen? Ja, om den här någonsin tar slut
Pris: ca 229 kr på Kicks

Relaterade inlägg

7 kommentarer

 • Svara Maria 6 juni, 2010 at 19:45

  Den här gillar jag också väldigt mycket, tycker att den gör stor skillnad på porerna! Din bild fångade det väldigt bra :)

  Däremot har jag tvärtemot dig den nästan bara när jag har puderfoundation, då jag tycker den formulan gör så att mina porer syns (mest).

  • Svara Emelie 6 juni, 2010 at 20:47

   Ja visst gör den stor skillnad. Lite som trolleri.

   Eftersom du säger att den blir bra med puderfoundation kanske jag vågar mig på att prova nån gång :)

 • Svara Amanda 6 juni, 2010 at 20:45

  Åh denna ska jag bannemig köpa!

  • Svara Emelie 6 juni, 2010 at 20:47

   Ja är du ute efter en primer som levererar så är den här ett bra köp :)

 • Svara Tina (Beleza) 6 juni, 2010 at 21:15

  Ser ut att funka helt fantastiskt bra. Kanske blir en sån någongång om min full-size Lisse Minute från Clarins någonsin tar slut. :)

 • Svara Elena 7 juni, 2010 at 19:43

  Har suktat efter den här jättelänge, tack för recensionen! Nu velar jag om jag ska köpa på mig den eller om jag ska ha Olays Regenerist 30sec wrinkle filler. Använder den på porerna på kindern och den är helt fabulous!

 • Svara Kabuki-Emma 7 juni, 2010 at 23:22

  Vilken skillnad det blev! Tack för en bra recension!

 • Lämna ett svar

  Reklam