Makeup

Recension: L’Oréal Nude Magique Blur Cream

3 april, 2014

loreal-nude-magique-blur-cream

Efter BB-creams och CC-creams kommer nu L’Oréal Nude Magique Blur Cream. En silikonbaserad kräm med lätt konsistens och diskret täckning som kan användas enskilt eller tillsammans med BB-, CC-kräm eller foundation. I alla fall om man ska tro säljpitchen. Jag håller inte riktigt med, läs vidare för att förstå varför.

Om produkten

L’Oréal Nude Magique Blur Cream är alltså en silikonbaserad kräm som kan användas som primer eller på egen hand för att ge en jämnare hud och för att ge mindre synliga porer. Produkten kommer i två färger, Light och Medium, och är förpackad i en tub med en spetsig pip med litet hål för applicering.

Användning och resultat

För det första – jag säger som Lipgloss Bitch – det här är varken en färgad dagkräm eller BB-cream utan en primer. Ingenting annat. Om du räknar med att få en jämnare hudton utifrån att produkten är svagt färgad kommer du att bli besviken. Den jämnar ut porerna lite grann men är varken den bästa eller sämsta primern jag har testat. Den känns dock inte så torr i konsistensen vilket passar min lite torrare hud bra. Den får mitt smink att sitta lika länge som med andra primers men jag tycker att den lovar mer än den kan hålla.

Sammanfattning

  • Pris: 169 kr, 25 ml
  • Inköpsställe: H&M, Kicks Åhléns, Ica Maxi m.fl.
  • Kortfattat: silikonprimer som ger sken av att vara mer än den är. Ger ingen färg eller jämnare hudton gör däremot porerna hyfsat mindre framträdande. Helt ok primer, men inget annat.
  • Betyg: 2,5/5

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam