Recension

Recension: L’Oreal Glam Shine 6H

28 december, 2007

glam-shine.jpg

Jag använder sällan läppglans just eftersom jag tycker att de försvinner så fort. Visst, de kan vara jättesnygga precis när man lägger på dem, men man kan varken äta, dricka eller knappt ens bara vara utan att glanset försvinner spårlöst.

När jag så hörde talas om detta läppglans som skulle sitta i upp till 6 timmar blev jag såklart nyfiken. Nu kanske det fanns något som man faktiskt kunde bara vara med – och det satt kvar!

L’Oreals Glam Shine 6H har en lite tjockare klistrig konsistens, men bara klistrig så att den fäster ordentligt. Väl på känns inte läpparna alls så klibbiga som man kunnat tro. Ett stort plus! Sen när det kommer till att äta och dricka – visst hamnar lite glans på glaset men det märks inte på läpparna att det har försvunnit något. Färgen och glittret är lika fint som vid första applicering. Under dagen mattas förstås glanset av – men i det stora hela sitter mycket kvar. och man får heller inte så där flammiga läppar som man ex kan få av bortnött läppstift.

Detta läppglans är kanon helt enkelt! Jag har redan två och fler lär det bli.

Kostnad: runt 125 kr.

Betyg: 5/5

Relaterade inlägg

9 kommentarer

  • Svara Sara 29 december, 2007 at 16:12

    Låter jättebra! Kanske ska våga mig på att testa ett sånt.

  • Svara Therése 29 december, 2007 at 18:30

    Jag tyckte att det var värdelöst… så fort det fanns i affärerna hasade jag mig dit och köpte ett! först var jag skitnöjd (den första timmen) sedan avtog min entusiasm…
    Klister klister klister!! försökte torka bort läppglanset med en servett (jag var på restaurang)
    med följd att mina läppar var täckta av ett lätt lager papper… förtvivlad smög jag in på toaletten och spenderade de närmaste 10 minutrarna med att skrapa bort det så när jag kom ut till min pojkvän var läpparna röda (även runt om) och jag var jätteledsen…
    Två dagar senare skänkte jag bort det..
    Men smaken är ju som baken :P

  • Svara Emelie 30 december, 2007 at 18:32

    Sara> Ja gör det :)

    Therése> Jag håller med att det kan vara lite klistrigt, och svårt att få bort. Men tycker också att det är lite meningen med det – ska det sitta kvar så ska det göra det oavsett vad man gör. Mekanisk nötning är ju det som får läppglansen att försvinna fortast. Jag har också märkt att pappret gärna fastnar på läpparna om man försöker torka bort det, men inte att det var så svårt att få bort så som du beskriver det.

  • Svara Sminkan 31 december, 2007 at 09:18

    Jag älskar de gmla Glam Shine som jag har. De försvinner i och för sig, men just att de inte blir flammiga och att de inte klibbar, vilket är det värsta jag vet, har ändå fört upp dem till favoritskap på gloss-listan. Nu ska jag absolut testa dessa nya. Det är den andra positiva recensionen jag läser, så nu är jag jättenyfiken!

  • Svara Emelie 1 januari, 2008 at 21:39

    Sminkan> Lite klibbigt är det ju jämfört med vanliga läppglans. Men jag upplever det inte som obehagligt klibbigt. Jag tar det om läppglanset sitter längre och det gör det verkligen!

  • Svara Lene 14 januari, 2008 at 23:45

    Jag håller med dem som säger att det var som klister! Hopplöst!!!!

  • Svara Emelie 15 januari, 2008 at 11:05

    Lene> Smaken är ju som baken. Jag gillar dem skarpt ivf :)

  • Lämna ett svar

    Reklam


    %d bloggare gillar detta: