Favoriter Recension

Recension: Lipgloss by H&M

3 januari, 2010

hmliphloss
Anni-Can Rock (överst) och Pink Me Later.

H&Ms sminkavdelning har piffats upp rätt bra bara under det senaste året. De är grymma på att få ut bland annat nya nagellack och ögonskuggor. Flera av lacken har blivit favoriter hos mig men något jag inte har testat förrän ganska nyligen är deras egna läppglans. Förutom dem i tuber (som alla varit skräp i mitt tycke).

Nu finns det flera olika sorters läppglans från H&Ms egna sortiment så jag antar att man får skilja dem åt via hur förpackningarna ser ut. Dessa läppglans har en oval tubform med svart skruvkork och en svampapplikator. De kommer i flera olika färger, både i kräm och skimmerformula och kostar 39:50 kr styck.

Jag köpte först det översta läppglanset i bild, Anni-Can Rock, för att testa. Det är varmare i tonen och mer koralligt än Pink Me Later som jag tycker är mer Barbierosa. Jag blev såld på dessa efter att ha testat dem en enda gång. De luktar himmelskt gott av en vaniljkolaaktig doft och känns riktigt krämiga på läpparna. Mina läppar som vanligtvis brukar protestera mot både läppstift och läppglans genom att bli torra och fnasiga gillar faktiskt dessa. Jag har använt läppglansen i flera veckor och har inte en enda gång känt att de varit uttorkande.

Konsistensen på dessa är lite tjockare än vanliga läppglans men inte klibbiga. Det är inte svårt att få en jämn färg bara man använder rätt dos av produkten. Färgen blir inte heltäckande men inte heller bara en hint av färg utan mer som ett mittemellanting. Jag tycker det är perfekt för vardagsbruk och på jobbet. Särskilt Anni-Can Rock passar bra på mina läppar. Det blir som en mer korallig MLBB (My Lips But Better).

Jag kommer att uppdatera det här inlägget med bilder på hur produkten ser ut på läpparna så fort jag får tid att fota medan det är ljust ute.

Betyg: 5/5
Köpa igen? Ja, självklart
Pris: 39:50 kr st (9 g)

Relaterade inlägg

18 kommentarer

  • Svara Katarina 3 januari, 2010 at 20:58

    H&M’s läppglans (åtminstone de ovala) luktar mums. Folk runt om kring mig har undrat varför det plötsligt luktar kola när jag her på läppglans.

  • Svara Olivia Lindström 3 januari, 2010 at 21:33

    Jag har en utlottning i min blogg som gäller en Face Cleaning Gel från Apivita. Jag hoppas att du vill vara med!

    http://olivialindstrom.wordpress.com/2010/01/03/utlottning/

    /Olivia Lindström – Bloggar om skönhet

  • Svara Medea - ekologisk hudvård 4 januari, 2010 at 02:47

    Kul med lite tips om läppglans – en av livets absoluta nödvändigheter om ni frågar mig. Använder själv Primitives läppglans ofta, men efter din topprecension ska jag defintivt kolla in H&Ms sortiment. Tack för tipset:)

  • Svara Emma 4 januari, 2010 at 10:20

    Då kanske man ska springa ut och skaffa sig en sådan. Tack för tipset.

  • Svara Sminkan 4 januari, 2010 at 11:06

    Aha! Dem måste jag testa! Lät ju underbara! JAg har rätt torra läppar just nu eftersom det är vinter så jag behöver något som är snällt. Snygga färger också. Måste ta mig till H&M alltså, och det snart!

  • Svara Josephine (Makeuponista) 4 januari, 2010 at 16:13

    Tack för tipset! Har testat glosset i tub (49,50:-) och det luktar också jättegott av kola =)

  • Svara Sofia (heartcore) 4 januari, 2010 at 16:24

    Jag har ett sådant läppglans i röd-rosa färgen ”mood for love” och jag älskar det. H&M’s läppglans har verkligen imponerat på mig! Woho för bra budget!

  • Svara Sanna 4 januari, 2010 at 23:18

    Jag har velat och tänkt köpa dem flera gånger, men varit osäker. Nu vet jag att jag vill ha ett:)

  • Svara sanna 4 januari, 2010 at 23:58

    svårt att veta hur d blir, varför ginte göra en för o efter bild så vi faktiskt ser?

  • Svara Lina 5 januari, 2010 at 10:27

    Jag kilade raskt in på H&M igår och tog en Anni-Can Rock. Har på mig den idag och det är ju super! Så nu ska jag köpa några till!

  • Svara Viola, Killer Colours 6 januari, 2010 at 05:55

    Men visst är de otroliga? Jag kör på nudeglosset Bite Me Blondie och jag är såld! Mitt helt klart bästa nude. Är otroligt sugen på att testa mer!

  • Svara Emelie 6 januari, 2010 at 16:06

    Katarina> Ja de luktar jättegott!

    Olivia> Bra tips.

    Medea> Det tycker jag att du ska göra, de är väldigt prisvärda och bra.

    Emma> Ja gör det!

    Sminkan> Dessa funkar riktigt bra för mig nu i vintern. Får inte alls torra läppar av dem och det är ett stort plus.

    Makeuponista> Den stora tuben har jag inte testat men ska kika på dem eftersom du säger att de också luktar gott :)

    Sofia> Den färgen tänkte jag köpa härnäst!

    Sanna> Ja det vill du ;) De är jättebra.

    Sanna> Bild kommer när jag får möjlighet att fota i bra ljus. På fredag förhoppningsvis.

    Lina> Ja visst är den! Jag älskar den färgen.

    Viola> Ja jag såg det på din blogg :)

  • Svara azra 7 januari, 2010 at 06:10

    Hej, spännande blogg du verkar ha :) Ja hittade hit genom en kommenter du hade skrivit på en annan blogg angående em resencition på Freeze 24-7 Freeze & Go. Ja tycker också den verkar dyr för bara en produkt, men hittade den på rea för 35 dollar (ca.210kr) + frakt. Men frakten verkade va på rea också :) Tänkte bara tipsa dig http://kissandmakeupny.com

  • Svara Emelie 23 januari, 2010 at 22:54

    Azra> Det var billigt. Tack för tipset :)

  • Svara azra 31 januari, 2010 at 21:53

    nu har dom rea på frakten också :)

  • Svara Potatisbruden, 24 april, 2010 at 23:47

    Jag har Anni-Can Rock, jag gillar det jättemycket! :D Jag älskar doften, det doftar vaniljglass :3 Färgen är också jättefin och jag tycker den är väldigt lättburen trots att den är koralligt chockrosa :D
    Fast i verkligheten är den lite färgstarkare och mindre korallig i tonen än på din bild tror jag. Jag gillar formulan också, plus jättebra pris :3 Kommer definitivt vilja köpa igen :D

  • Lämna ett svar

    Reklam


    %d bloggare gillar detta: