Recension

Recension: Lily Lolo foundation

12 november, 2007

Lily lolo

Jag har haft denna foundation sedan i juli och nu känns det som att jag har tillräckligt med kött på benen för att äntligen recensera den.

För det första – vilken pärs det var att få tag på den! Snål(eller sparsam…) som jag är ville jag inte betala frakt från Waterbellis när jag ändå åkte förbi där på semestern. Jag fick åka förbi tre gånger innan jag fick tag på min foundation. Men nog om det.

För er som har läst min blogg ett tag har det nog inte undgått att jag har ganska torr hy och således ville jag inte ha en foundation som är uttorkande. Jag tycker att jag har hittat vad jag sökte i Lily Lolos foundation eftersom den inte känns det minsta uttorkande men samtidigt heller inte gör att man ser blank ut. Jämfört med EMs formula intensive känns den inte lika torr på huden, och jämfört med original glo är den inte alls lika skimrig. Den är mittemellan men jag blir ändå inte blank senare på dagen.

Nu använder jag min Lily Lolo nästan dagligen och den lägger sig fint trots mina torra partier. Basen avgör ju i det stora hela hur bra resultatet kommer att bli – men Lily Lolo lyckas för det allra mesta bli nästintill perfekt oavsett om basen är fläckig eller lite flammig. Stort plus för det.

Verktygen jag använder varierar ganska mycket. Dels har jag en kabukiborste och en foundationborste från EM som jag tycker är kanonbra till just mineralsmink i lös form (läs recension om dem här). Ibland använder jag en helt vanlig rougeborste från Kicks och det fungerar också bra. Jag kan inte säga att jag aldrig kommer att prova något annat mineralsminksmärke igen – för gräset kan ju vara grönare på andra sidan och dessutom kan huden förändras. Men jag vet att jag alltid kan lite på min Lily Lolo så den kommer med all säkerhet att bli en trotjänare – i vått och torrt!

Betyg: 5/5

Pris: Waterbellis 169 kr/10g, lilylolo.co.uk £12.00
Prover kan tillhandahållas från Waterbellis e-butik samt köpas från den brittiska sidan www.lilylolo.co.uk.

Relaterade inlägg

7 kommentarer

 • Svara Kristina 12 november, 2007 at 19:07

  Fin blogg du har fått:)

 • Svara Emelie 12 november, 2007 at 21:22

  Kristina> Tack :) Det blev mycket rosa men jag är ganska nöjd.

 • Svara Nettan 18 april, 2009 at 18:11

  Jag älskar Lily Lolo också och nu när pashion har tagit in det märket så är jag överlycklig (jag brukar inte beställa från engelska sidor) ska verkligen beställa där nu.
  Men du nämnde att du hade torr hy vad använder du för fuktkräm/etc. under innan du tar på dig mineralsminket?

 • Svara Emelie 24 april, 2009 at 21:28

  Nettan> Jag har Cliniderms Hydra Boost Night Cream från Apoteket. Den är suverän på återfuktning!

 • Lämna ett svar

  Reklam