Hår Recension

Recension: LCC Good to Go Dry Shampoo

22 oktober, 2014

För mig har torrschampo blivit en oumbärlig produkt då jag ofta har håret uppsatt och det så väl syns om håret börjar gå in på dag tre eller så. Mitt sökande på det perfekta torrschampot som luktar gott och ger en härlig nytvättad känsla utan att förvandla håret till en hårdlackad hjälm fortsätter och nu senast har jag testat LCC Good to Go Dry Shampoo.

lcc-good-to-go-dry-shampoo

Om produkten

LCC Good to Go Dry Shampoo kommer i en vit spraybehållare med detaljer i guld och rosa och sägs ge en nytvättad känsla med ”fantastisk” volym. Den har en doft av söt kolafudge och går även att använda på nytvättat hår för ökad volym.

Användning och resultat

Jag använder främst torrschampo för schampoeffektens skull och inte för att enbart få volym. I grund och botten avskyr jag att håret känns klibbigt och att det inte går att dra fingrarna genom det utan att fastna. Volymeffekten på Good to Go är riktigt bra och det behövs inte alls mycket för att få upp rätt textur och hållbarheten är bra. Däremot är schampoeffekten väldigt dålig så för att få till den måste jag applicera väldigt mycket av produkten vilket resulterar i att mitt hår blir så stelt att det knappt går att borsta ut. Dessutom är doften ganska stark och med den mängden produkt jag behövde använda blev den helt överväldigande och störande. Doften i sig är okej men söt och passar nog unga tjejer bäst.

Jag tycker inte att den här produkten lever upp till vad den lovar, den ger näst inpå ingen schampoeffekt utan enbart volym. Döp om produkten till något med enbart volym och den får 5/5 i betyg av mig. Men som det är nu får man inte vad man tror att man betalar för. Men är du ute efter en volymprodukt med bra hållbarhet och inte räds söta godisdofter är den här som gjord för dig.

lcc-good-to-go-dry-shampoo-front

Sammanfattning

  • Pris: 105 kr, 250 ml
  • Var: Kronans Apotek och Nordicfeel.
  • Kortfattat: torrschampo som ger 3/4 volym och enbart 1/4 schampoeffekt. Söt koladoft som blir överväldigande i för hög koncentration. Volymeffekten är dock suverän och hållbar.
  • Betyg: 2/5

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam