Makeup Recension

Recension: Lancôme Hypnôse Volume-à-Porter Mascara

29 december, 2015

I höstas fick jag ett litet utskick med några produkter från Lancôme varav den här mascaran var det första jag blev nyfiken på. Jag tror faktiskt inte att jag har använt någon mascara från Lancôme tidigare men vem har inte hört talas om Hypnôse-mascarorna? Jag vet att jag själv suktade efter ett eget exemplar i tonåren och nu har jag alltså fått ett exemplar av dess flanker att testa.

lancome-hypnose-volume-a-porter

lancome-hypnose-volume-a-porter-brush

Om produkten

”För att framhäva dina ögon till det yttersta lanserar nu Lancôme den fjäderlätta och maximala volymmascaran Hypnôse Volume-à-porter som skapar den franska blicken, en blick att bli förhäxad av.
I den metallic-lackerade förpackningen ligger den första gummiborsten skapad i Hypnôse familjen som tillsammans med en vårdande rosenoljeformula med mer latex och mindre vax skapar både kashmirmjuka fransar, maximal volym, precision och den separation vi alla letar efter. Volume á portér är lätt att applicera och ger en jämn och generös applikation.”

Användning och resultat

Om jag får välja föredrar jag vanliga mascaraborstar framför dessa med gummi- eller plastpiggar. Men jag har kommit väldigt bra överens med den här borsten som jag tycker applicerar lagom mängd av produkt och även separerar fransarna väldigt fint. Formulan är krämig men varken rinnig eller torr och inte ens nu efter drygt två månaders användning klumpar den sig. Hållbarheten är över förväntan bra och på mig håller den sig fin i uppemot 10 timmar.

Böjen hålls kvar och det är inget fel på svärtan heller. Jag gillar speciellt att fransarna inte känns helt stela utan behåller en viss flexibilitet. Det här är en perfekt vardagsmascara för mig. En mascara att lita på och som ger långa, fina fransar. Jag tycker däremot inte att den ger så mycket volym som namnet antyder utan snarare mer längd och separation. Därav inte full betygpott.

lancome-hypnose-volume-a-porter-swatch

Sammanfattning

  • Pris: 279 kr
  • Var: Kicks, Åhléns m.fl.
  • Kortfattat: maskara med gummiborste som ger separerade fransar utan klumpar. Behåller formen hela dagen utan att fälla eller sota under ögonen och håller i upp till 10 timmar.
  • Betyg: 4/5

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam