Hudvård

Recension: La Roche-Posay Toleriane Soothing Protective Skincare

23 augusti, 2010

Den här krämen inhandlades i somras vid ett tillfälle då min hud blivit extra känslig av solen och klorvatten. Jag behövde något vårdande och lugnande som inte irriterade eller sved och då föll valet på Toleriane Soothing Protective Skincare från La Roche-Posay. Jag valde varianten för känslig normal och kombinationshy men den finns för normal och torr hy också.

Jag blev väldigt nöjd med den här krämen. Den var precis så lugnande som jag hade hoppats och den hjälpte till att lindra ”skadan” och vårda huden under läkningsprocessen. Nu låter det som att jag fick världens utbrott men så var inte fallet. Jag drogs bara med lite solkänslig och stickig hy under någon vecka och den här fungerade perfekt när inte ens aloe vera gel hjälpte.

Krämen är halvrinnig och väldigt dryg så det behövs inte så mycket som man först tror. Den innehåller källvatten från La Roche-Posay och är helt parfymfri – vilket jag uppskattar.

Om, eller när, jag får en tendens till känsligare hy igen kommer jag definitivt ta till denna. Jag är mycket nöjd med vad den uträttade och funderar på att komplettera med rengöringen i samma serie. Det här är en produkt jag kan lita på när jag behöver något lugnande för hyn. Full pott för den här produkten lever upp till vad som utlovas.

Betyg: 5/5
Köpa igen? Ja
Pris: ca 145 kr/40 ml på utvalda apotek

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara makeupoholic 23 augusti, 2010 at 18:58

  Intressant, jag stod faktiskt och klämde på den där och den andra varianten för torrare hy i somras och var nyfiken på hur bra de var. Gör en mental notering om denna utifall att behov uppstår!

  • Svara Emelie 25 augusti, 2010 at 22:29

   Gör det, det är en räddare i nöden :)

 • Svara Andrea/Slams 23 augusti, 2010 at 19:17

  Hejsan!
  Ville bara meddela att jag nominerat dig till en award på min sida. =)

  • Svara Emelie 25 augusti, 2010 at 22:30

   Tack så mycket! :)

  Lämna ett svar

  Reklam