Kroppsvård Recension

Recension: Korres Fig Showergel

1 februari, 2009

Jag har ingen aning om hur äkta fikon luktar, men jag gillar inte doften på den här duschkrämen. Den är liksom dov och jordig på något sätt och om riktiga fikon luktar likadant så vet jag inte om jag vill smaka.

Jag upplever Korres Showergel Fig som vilken annan duschkräm som helst. Kanske att den är lite krämigare i konsistensen men annars löddrar den och gör rent precis som alla andra. Inget särskilt med andra ord.

När det kommer till duschkrämer så brukar jag inte vara så kräsen. Jag köper i princip det billigaste som luktar gott och lägger sedan mer krut på hudkrämerna och peelingen. Jag kommer säkerligen inte att köpa en dushkräm från Korres igen. Fast kanske om jag visste hur de andra luktar. För doften är det bästa med duschkrämen – trots att just fikondoften inte var någon hit hos mig. Men någon av de andra dofterna kanske är det.

Betyg: 2/5
Köpa igen? Nej, fast kanske i en annan doft
Pris: 124 kr för 250 ml hos Korres.se

Innehåll:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Cocoyl Isethionate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Parfum (Fragrance), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Arginine, Benzoic Acid, Caramel, Castoryl Maleate, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydrolyzed Wheat Gluten, Lactic Acid, Linalool, Phenoxyethanol, Polyaminopropyl Biguanide, Polyquaternium-7, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Sodium Gluconate, C.I. 17200.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

  • Svara keela 2 februari, 2009 at 19:18

    Tycker du också det?! Jag tycker den luktar jätteilla och konstigt!

  • Svara CrazyNails 4 februari, 2009 at 19:51

    Inget jag kommer att köpa då.

  • Lämna ett svar

    Reklam