Kroppsvård Recension

Recension: Korres Body Milk

21 april, 2009

korres_milk

Det var nu dryga 2½ månad sedan jag fick hem en av Korres Body Milk för testning. Jag har tidigare testat deras body butter och även om jag generellt föredrar lite tyngre krämer för min torra hy såg jag fram emot att testa en lättare variant.

Basil Lemon lät som en intressant doftkombination i mina öron. Jag tänkte mig att den varma lite söta basilikan skulle bryta av fint mot den syrliga citronen. Men jag blev faktiskt besviken. För när jag smörjer mig med den här känns det som att jag smörjer in mig med rengöringsmedel.Visst, jag gillar fräscha och friska dofter – men det här är inget jag själv vill dofta. Det är snarare något jag vill att mitt badrum ska dofta.

Som kräm är den däremot tillfredsställande. Den bjuder inte på några överraskningar utan återfuktar precis som vanliga lotions gör. Dock inbillar jag mig att de finare ingredienserna i denna, till exempel oljorna, gör den lite lite bättre än andra. Men, det är som sagt säkert bara en inbillning.

Jag kan rekommendera Korres Body Milk till er som har normal hy. Dock i en annan doft om ni inte har en särskild önskan om att dofta rengöringsmedel.

Betyg: 2/5
Köpa igen? Nej
Pris: 182 kr för 250 ml hos Korres.

Relaterade inlägg

3 kommentarer

 • Svara Sminkan 22 april, 2009 at 17:45

  Usch.. Lukta ajax vill man ju helst inte. Hu! För mig är doften jätteviktigt.

 • Svara glamqueen 23 april, 2009 at 00:01

  jag luktade på Korres på NK häromveckan, och det var lite konstiga dofter. den enda jag verkligen gillade var Ceder, men många dofter var nog helt enkelt för matiga.

 • Svara Emelie 24 april, 2009 at 21:39

  Sminkan> Nej inte jag i alla fall. Ja doften är väldigt viktig.

  Glamqueen> Jo jag håller med om att många är matiga, och tunga på sätt och vis. Men det finns några godingar :)

 • Lämna ett svar

  Reklam