Makeup Recension

Recension: Kiko Extra Sculpt Volume Mascara

15 oktober, 2016

Italienska Kiko slog upp en butik i Mall of Scandinavia förra året och deras Extra Sculpt Volume Mascara var en av de första produkterna jag testade. Det är en volymmascara med timglasformad borste och en krämig formula som ger byggbar volym. Den finns bara i svart och är fri från parabener och parfym.

kiko-extra-sculpt-volume-mascara kiko-extra-sculpt-volume-mascara-brush

För att vara en ”vanlig” mascara är hållbarheten riktigt bra och på mig håller den hela dagen. Den timglasformade borsten är, hmm ja, knepig kan jag säga. Den fördelar mascaran bra över hela ögonfransen men dess utformning gör att jag fortfarande kladdar lite på ögonlocken nästan varje gång. Men jag gillar effekten och slutresultatet så jag har trots allt köpt den flera gånger om. Jag gillar däremot inte den vattenfasta varianten lika mycket då kladdet som blir på ögonlocken är svårare att få bort med tops och att jag utöver det inte heller får bättre eller längre hållbarhet.

Trots problemen jag har med borsten är det en mascara jag har köpt flera gånger om då den ger en schysst volym med bra hållbarhet och den dessutom har ett pris som inte gör ett stort hål i plånboken.

kiko-extra-sculpt-volume-mascara-before-after

Sammanfattning

  • Pris: 105 kr, 11 ml
  • Var: Kikos butiker eller kikocosmetics.com som skickar till Sverige.
  • Betyg: 4/5

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam