Hår

Recension: Keune Blend Sea Salt Spray

30 oktober, 2013

Mitt hår är ett typiskt skandinaviskt hår med tunna hårstån som gärna lever sitt eget liv när det blir fuktigt ute. Det är inte heller gärna med på uppsättningar utan glider gärna ur både tofsar, knutar och hårnålar. En produkt som brukar kunna få bukt med detta och samtidigt leverera lite volym är en saltspray och i somras hårdtestade jag Keune Blend Sea Salt Spray i både svenskt och thailändskt klimat.

keune-sea-salt-spray-blend

Sprayen doftar gott och inte för mycket och jag sprayade några gånger i handdukstorkat hår och lät sedan håret självtorka eller fönade torrt. Resultatet blev ett hår där alla hårstrån ville hänga ihop och frisset var lätt att kamma ner. Uppsättningarna höll mycket längre – särskilt snygga blev mina inbakade flätor där hårslingor gärna brukar vilja titta ut omgående. Jag upplevde också att håret inte blev fett lika snabbt som annars vilket bara är en bonus.

Det enda negativa med den här produkten är förpackningen. Den verkar bra till en början med sin smarta låsning för att man inte ska råka skjuta iväg en sprayning av misstag. Men flaskan läcker som ett såll om den hamnar i horisontellt läge och under min flygresa till Thailand läckte det ut en hel del. Jag är bara glad att jag var smart nog att placera den i en försluten plastpåse innan jag packade ner den.

Sammanfattning

 • Pris: ca 185 kr, 150 ml.
 • Var: utvalda salonger, Lyko, Baresso, Beautynet.
 • Kortfattat: saltvattenspray som levererar lätt stadga och gör det enkelt att skapa volym och mer hållbara uppsättningar och frisyrer. Tyvärr en förpackning som läcker om den inte står upprätt.
 • Betyg: 4/5

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Kajalpennan 1 november, 2013 at 11:56

  Så synd på förpackningen. Inbillar mig att den är onödigt utrymmeskrävande med

  • Svara Emelie 1 november, 2013 at 15:03

   Ja det är verkligen synd på förpackningen. Och ja, lite plats tar den ju.

  Lämna ett svar

  Reklam