Kroppsvård Recension

Recension: KEB Ultimate Hydrating Bodylotion

10 september, 2010

För en dryg månad sedan fick jag hem nyheten Ultimate Hydrating Bodylotion från KEB för att testa. KEB grundades 2008 och inspirationen till produkterna kommer från den svenska naturen. Först ut på marknaden var produkter för ansiktet och nu kommer alltså den första produkten för kroppen.

Jag har inte testat någon av KEBs produkter tidigare så det här var en helt ny bekantskap med märket. Det första som slog mig var den arktiska unisexdoften som, vad jag har förstått, är gemensam för alla produkterna. Jag är vanligtvis lite avigt inställd till dessa dofter som ska lukta hav och natur och trots att doften i den här produkten är ganska stark så har jag bestämt mig för att gilla den. Den är som sagt ganska stark och blir ganska påträngande särskilt om man smörjer in hela kroppen. Den är märkbar en bra stund efteråt så vill man ha en stark parfym på sig kanske man bör välja någon annan bodylotion just då.

Krämen är i det tunnare slaget, tänk HTH. Den ger rejält med fukt och det har varit perfekt för mig nu i sommar. Jag vet inte hur den kommer att fungera nu när det blir kallare för då behöver jag oftast fetare produkter. Men just nu funkar den bra och jag tycker det känns lyxigt att smörja in mig med något som kommer från den svenska naturen. Nästan lite tacksamt mot den svenska naturen faktiskt. Liksom – tack svenska moder jord för de fina råvaror du ger oss.

Betyg: 3,5/5 (litet minus för den starka doften)
Köpa igen? Kanske till sommaren
Pris: 195 kr/200 ml i KEB Skincares webshop

KEBs produkter är utvecklade, producerade och testade i Sverige. De är dessutom fria från parabener och mineraloljor och kommer i återvinningsbara förpackningar. Produkterna är heller inte testade på djur.

Det här inlägget innehåller produktprov som skickats till mig i PR-syfte. Detta påverkar inte omdömet eller betyget av produkten. Vi accepterar inte betalning för inlägg i bloggen och garanterar inte en recension.

Om något är oklart eller om du vill veta mer om detta uppmanar vi dig att läsa vår policy.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam