Hår

Recension: KC Professional Color Mask Pepper

9 december, 2013

När jag tidigare i höst gick från blondin till brunett var det en röd ton jag ville ha i håret. Röda pigment är tyvärr svåra att hålla kvar i håret och för att mitt hår ska få de röda skiftningar jag så gärna vill ha använder jag en färginpackning mellan färgningarna och de vanliga tvättarna.

Jag har tidigare testat Revlons färgbomber men då på obehandlat hår och gillade dem mycket. Den här gången bestämde jag mig dock för att testa ett nytt märke och efter lite beslutsångest valde jag till slut KC Professional Color Mask i den intensivt röda färgen Pepper.

kc-professional-color-mask-pepper

Om produkten

Skilladen mellan den här färginpackningen och Revlons färgbomber är rätt tydlig. Det här känns mer som en lätt toning med riktigt mycket pigment och lite sämre inpackningsförmåga medan Revlon är väldigt mjukgörande men istället inte levererar lika mycket färg. Vilken man väljer beror givetvis på vilket resultat man vill uppnå.

Användning och resultat

Color Mask Pepper är väldigt intensiv i färgen och att använda handskar är nästan ett måste för att inte få färgade händer. Den ska appliceras i handdukstorkat hår och sedan verka i 10-15 minuter beroende på önskat resultat. Ju längre tid eller ju torrare hår du har desto kraftigare färg blir det. Mitt hår fick en kraftig röd ton och jag kan tänka mig att ni med ljusare hår får en ännu knalligare färg. Jag kan varmt rekommendera den här färginpackningen till er som antingen har färgat håret och vill bättra på de röda tonerna mellan färgningarna eller för er som vill ha röda toner men inte vill färga eller tona på riktigt.

Sammanfattning

 • Pris: 149 kr, 200 ml
 • Var: Bangerhead, Lyko, Unik Hårvård.
 • Kortfattat: kraftfull färginpackning med mycket pigment som ger rikligt med röda toner.
 • Betyg: 5/5

* Detta inlägg innehåller affiliatelänkar.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara littlemissconsumer 11 december, 2013 at 20:02

  Ett väldigt bra pris också! Älskar den här typer av färgade inpackningar och hårkurer.

 • Svara EllenF 12 januari, 2014 at 14:14

  Tack dör tipset!

 • Lämna ett svar

  Reklam