Hår Recension

Recension: KC Professional 4R Hair Powder

5 mars, 2010

I mitten av januari fick jag hem detta hårpuder i ett paket från webbshoppen HHHShopen. Jag tänkte att det kunde vara en konkurrent till mitt torrschampo från Kisbys och testade med glädje det här nya.

Så här står det om produkten på förpackningen:

”För: alla hårtyper och längder
Effekt: matt finish lätt och snabbt. Ger långvarigt stöd, volym och stadga.
Användning: skaka om och spraya i håret, speciellt i hårrötterna, och styla på önskat sätt.
Extra: balanserar fet hårbotten.”

4R Hair Powder är mer ett volymgivande lite klistrigt puder som sprayas på än ett torrschampo. Det är riktigt vitt och vid feldosering ser det ut som att jag är gråhårig. Trots att det ger en mattande effekt upplever jag ändå att det är mer en volym- än en schampoprodukt. Det funkar dock lite som avmattande puder om man doserar lite sparsamt och inte direkt i mittbenan. Som volymprodukt är den toppen. Pudret är lite klistrigt vilket innebär att håret inte lägger sig under dagen, även om det blivit lite fuktigt.

Jag är inte helt såld trots att det är en bra produkt. Jag hade önskat att det inte var så kritvitt och att det doftade lite annorlunda. För jag är inte särskilt förtjust i svartvinbär – vilket jag upplever att produkten luktar. Men den fungerar bra och uppfyller sitt syfte: volymgivande med en mattande effekt.

Betyg: 3,5/5
Köpa igen? Förmodligen inte
Pris: 149 kr för 250 ml hos HHHShopen

Det här inlägget innehåller ett produktprov som sänts till oss för beaktande. Detta påverkar inte omdömet eller betyget av produkten. Vi accepterar inte betalning för inlägg i bloggen och garanterar inte en recension.

Om något är oklart eller om du vill veta mer om detta uppmanar vi dig att läsa vår policy. Frågor kan också ställas via e-mail till emelie@pssion.se.

Relaterade inlägg

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Reklam