Makeup Recension

Recension: IsaDora Twist Up Blush & Go

7 april, 2014

isadora-twist-up-blush-and-go-english-coral-island-english-rose

IsaDoras nya krämrouge Twist Up Blush & Go lanserades tidigare i år med vårkollektionen Ray of Light (som jag btw gillade skarpt). Jag fick ett av rougen genom pressutskicket och gillade det så mycket att jag gick och köpte en till av de tre färgerna. Nu funderar jag på om jag även ska slå till på det tredje. För att inte tala om alla nya färger som kommer inom kort. De två färger jag har hittills och har testat är 82 Coral Island och det 84 English Rose.

Om produkten

Coral Island har en varm korallrosa ton med guldigt finmalt skimmer medan English Rose är en kallare mer dämpad gammeldags rosa även den med finmalt guldigt skimmer. Produkten kommer i en rund uppskruvbar hylsa och är helt oparfymerad.

Användning och resultat

Det jag gillar mest med dessa krämrouge är hur otroligt lättarbetade de är. De verkar väldigt knalliga när man först applicerar dem men väl inarbetade blir de skirare så det går att bygga på med flera lager för att få exakt rätt mängd färg. Jag har testat dem över både flytande och puderfoundation och de fungerar lika bra över båda baserna. Hållbarheten är godkänd och de sitter på plats nästan en hel arbetsdag om jag fixerar dem med puder.

Något som också är bra med just krämrouge är att man kan använda dem på fler ställen än bara kinderna. På bilden längst upp har jag English Rose på läpparna och något annat ni gärna kan testa är att applicera lite grann på ögonlocket för en piggare blick.

isadora-twist-up-blush-and-go-english-rose

English Rose blir inte så knallig som man först tror.

isadora-twist-up-blush-and-go-english-coral-island

Coral Island ger en varm korallrosa ton med ett svagt glow.

Sammanfattning

 • Pris: 129 kr, 5.5 g
 • Inköpsställe: Kicks, Åhléns, H&M, Ica Maxi m.fl.
 • Kortfattat: lättarbetat krämrouge som ger en snygg glow på alla underlag. Håller nästan hela dagen om det fixeras med puder.
 • Betyg: 4/5

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Evelinasfina Skönhetsblogg 7 april, 2014 at 09:08

  Den ser mycket naturlig ut på dig :) Måste testa dessa någon gång…

  • Svara Emelie 7 april, 2014 at 12:23

   Ja de blir verkligen naturliga och fräscha. Tycker definitivt att du ska testa dem!

 • Svara Elin 7 april, 2014 at 09:28

  Åh jag köpte precis Coral island i helgen! Bråkade med det lite första appliceringen, aldrig haft krämrouge innan, men idag funkade det riktigt smidigt! Visst kommer det ännu fler färger nu i någon vårkollektion?

 • Lämna ett svar

  Reklam