Naglar Recension

Recension: IsaDora Gel Nail Lacquer

29 juni, 2014

isadora-gel-nail-lacquer

För ett tag sedan lanserade IsaDora sin variant av nagellack med lite längre hållbarhet. Gel nail Lacquer sägs sitta i upp till en vecka och härdas med vanligt dagsljus. Jag har testat både de vanliga färgade lacken och de nyaste franska manikyrfärgerna. På mig funkar de inte alls. Efter mindre än tolv timmar har det börjat flaga. Och detta trots att jag har varit noga med förarbetet och att göra precis som det står på förpackningen med torktid och top-coat och allt. Jag har även testat med bara tunna lager och med bara tjocka lager utan någon skillnad.

Så näe – det här var ingen höjdare. Jag vet att flera andra bloggare har fått bättre resultat – men det hjälper ju inte mig. Det enda positiva jag kan se med dem är att de torkar fortare än vanliga nagellack. Men å andra sidan, om de ändå flagar direkt – vad är det då för vits med att använda nagellack överhuvud taget? Hellre inget nagellack alls än avflagat sådant om jag får bestämma.

isadora-gel-nail-lacquer-orange-dream

IsaDora Gel Nail Lacquer 227 Orange Dream efter en dag.

Sammanfattning

 • Pris: 89 kr styck.
 • Var: där IsaDora säljs
 • Kortfattat: snabbtorkande nagellack som dock inte ger den utlovade hållbarheten.
 • Betyg: 1/5

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

Relaterade inlägg

2 kommentarer

 • Svara Amelie 29 juni, 2014 at 21:46

  Så himla konstigt med det där gellacket! Första gången jag använde det så höll det bra, 5 dagar utan minsta flagning och det var jag helnöjd med. Nästa gång gjorde jag exakt likadant men då började det flaga av efter 12 timmar! Jag fattar ingenting, underligt.

  • Svara Emelie 30 juni, 2014 at 22:15

   Riktigt skumt – känns inte som en produkt jag kan lita på tyvärr.

  Lämna ett svar

  Reklam