Makeup

Recension: IsaDora All Day Long Lash Mascara

18 augusti, 2013

Alldeles nyligen lanserade IsaDora All Day Long Lash Mascara som ska ge långa och hållbara fransar och som är enkel att tvätta bort med ljummet vatten. Jag är sedan tidigare väldigt förtjust i den här typen av mascaror (tubmascaror) eftersom de ofta sitter väldigt bra en hel dag och därför var jag väldigt nyfiken på vad den här mascaran skulle leverera.

isadora-all-day-long-lash-mascara-promo

isadora-all-day-long-lash-mascara-borsten

IsaDora All Day Long Lash Mascara (149 kr) utlovar extra längd, långvarigt resultat och enkel borttagning. Det står även att den har en byggbar formula för extra volym. Den innehåller mjukgörande och vårdande extrakt från Acacia Senegal-trädet och är precis som IsaDoras övriga mascaror oparfymerad.

Jag skulle klassa det här som en vardagsmascara som främst ger längre och separerade fransar. Borsten är av varianten med små plastpiggar och personligen tycker jag att de är svåra att applicera rätt mängd mascara med. Dessutom är formulan lite för blöt för att borsten ska komma till sin rätt. Jag får visserligen längre fransar men på vissa ställen kommer det lite för mycket mascara och försöken att borsta ut dem gör att böjen försvinner något och jag istället får långa men raka ögonfransar. Jag tycker heller inte att formulan är särskilt byggbar och mina försök till detta resulterar i raka och klumpigare fransar.

Borttagningen däremot är väldigt enkel och med ljummet vatten kan man försiktigt dra bort mascaran från fransarna. Hållbarheten är det inget fel på och den klarar definitivt tolv timmar i varierande temperaturer och väta.

Jag ville verkligen gilla den här mascaran men den nådde inte ända upp till mina förväntningar. Det är en prisvärd och hållbar vardagsmascara för den som vill ha längd och som även gillar den här typen av borstar. För mig räckte den inte till att peta ner Sensai by Kanebo 38 ºC Mascara från förstaplatsen i den här kategorin.

isadora-all-day-long-lash-mascara-swatch

Sammanfattning

 • Pris: 149 kr
 • Var: där IsaDora säljs, bl.a Kicks, Åhléns, dagligvaruhandeln m.fl.
 • Kortfattat: en prisvärd mascara för dig som vill ha långa och separerade ögonfransar med en formula som definitivt håller hela dagen utan att fälla eller kladda av sig. Passar inte dig som främst är ute efter volym. Stort plus för hållbarheten och den enkla borttagningen. Finns i svart och brunt.
 • Betyg: 3,5/5

* Detta inlägg innehåller produktprover som skickats till P'ssion för påseende utan krav på motprestation. Detta påverkar ej omdömet eller betyget. Läs mer om detta i min policy.

* Läs mer om min policy gällande produktprover, omdömen, affiliatelänkar och annonser här.

Relaterade inlägg

6 kommentarer

 • Svara gelicnailart 18 augusti, 2013 at 15:55

  Fint för längre blev ju fransarna men trist att de blev rakare..

  • Svara Emelie 21 augusti, 2013 at 16:44

   Ja det är synd att böjen försvann. Men det kanske ordnar sig allteftersom mascaran torkar lite.

 • Svara EllenF 18 augusti, 2013 at 18:16

  Du har ju jättefina fransar naturligt men formulan ser lite klumpig ut!

  • Svara Emelie 21 augusti, 2013 at 16:45

   Tack! Jag upplevde de inte som klumpig med ett lager. Det blev den däremot vid lager två.

 • Svara Sandra - nagellacksnörd 19 augusti, 2013 at 20:52

  Jag skulle gärna testa denna, speciellt eftersom jag har IsaDoras andra mascaror som favoriter.

  • Svara Emelie 21 augusti, 2013 at 16:46

   Om du gillar den här typen av mascaraborste och enbart är ute efter en förlängande effekt kanske den är något för dig.

  Lämna ett svar

  Reklam