Hår Recension

Recension: H&M Salt water spray

16 april, 2010

Saltvattenspray är bra på flera olika vis. Dels ger den håret en lite strävare textur och dels får den lite pli på mitt elektriska hår. Jag har ganska tunna hårstrån men istället en hel drös av dem och att få volym och stadga i mitt hår är egentligen inte så svårt. Det som Är svårt är att få det att stanna kvar längre än en timme. Eller efter promenaden utomhus.

H&M Salt water spray borde nästan vara kultförklarad vid det här laget. Det är en superbra budgetprodukt som slåss i samma liga som de dyrare varianterna och alla borde ha en sån här till hands. Jag är inne på min andra flaska och det säger mycket om hur bra den är eftersom jag sällan köper samma produkt mer än en gång. Det här var dessutom den enda stylingprodukt jag kunde använda när min hårbotten var i sitt sämsta skick. Inte I hårbottnen då givetvis, men i övriga håret. Jag använder den även nu när mitt hår är uppklippt för att få en lite rufsigare frisyr och för att uppklippningen inte ska lägga sig platt som en gardin på huvudet.

Jag hade gärna sett att den givit lite mer stadga, även om jag inte förväntar mig att den ska hålla på samma sätt som ett vax eller en hårspray. Dock väger det låga priset upp detta och det blir trots allt full pott för denna produkt.

Betyg: 5/5
Köpa igen? Ja, det har jag redan gjort
Pris: 39,50 kr på H&M

Relaterade inlägg

17 kommentarer

 • Svara Emma 16 april, 2010 at 17:42

  Nämen, varför har jag inte vetat om detta? Jag tycker jag vet allt =) Det blir en sväng till H&M redan i morgon tror jag. Tackar för tipset.

  • Svara Emelie 17 april, 2010 at 10:22

   Hoppas du blir nöjd :)

 • Svara M 16 april, 2010 at 19:44

  Hur använder man den då?

  • Svara Emelie 17 april, 2010 at 10:23

   Du kan använda den på flera sätt. Antingen i handdukstorkat hår innan föning (eller självtorkning också givetvis). Eller i torrt hår för att få stadga på ex hjässan eller för att få ned frizz. Den ger håret en strävare känsla så att det är lättare att få till lite rufs eller volym.

 • Svara peachgirl 17 april, 2010 at 18:30

  Jag älskar den här produkten! så billig och bra! Det enda minuset är kanske att själva spraymunstycket levererar lite ojämnt men för dom 29.50 jag betalade tycker jag det är nåt jag kan leva med. Med den här sprayen kan man lätt fixa snygga beach-hår utan att behöva vara frisörduktig med håret, gillas skarpt!

  • Svara Emelie 18 april, 2010 at 19:12

   Jag tycker spraymunstycket är helt okej. Har inte ens tänkt på att det skulle vara ojämnt. men som du säger, om det är så är det något jag kan leva med pga. det låga priset.

 • Svara Linda 17 april, 2010 at 18:59

  Jag har aldrig hört talas om den där. Jag har alltid använt den från Sachajuan, men den där är ju antagligen något billigare. Flaskan från H&M ser identisk ut med sachajuans.

  • Svara Emelie 18 april, 2010 at 19:13

   Jag har inte testat Sachajuans just eftersom den här är bra och dessutom billigare. Det har helt enkelt inte känts nödvändigt att byta.

 • Svara Sanna 18 april, 2010 at 17:16

  Åh, den där ska spanas in!

  • Svara Emelie 18 april, 2010 at 19:13

   Det tycker jag att den ska :)

 • Svara Mimma 19 april, 2010 at 11:48

  har den men tyckte inte den var så värst bra. kanske använder på fel sätt :(

  • Svara Emelie 19 april, 2010 at 18:59

   Jag vet inte hur du använder den. Jag brukar ha den i torrt hår som en väldigt lätt stylingprodukt.

 • Svara Aila 19 april, 2010 at 16:54

  Jag håller verkligen med dig, SWS är superbra och priset är kanon. Jag är rätt ”otrogen” vad det gäller stylingsprodukter, men jag är också inne på min andra flaska! Suvve!

  • Svara Emelie 19 april, 2010 at 19:03

   Kul att höra att det är fler som har fastnat för den!

 • Svara Lisa 12 augusti, 2010 at 04:09

  Ser bra ut .+

 • Lämna ett svar

  Reklam