Hår Recension

Recension: Gliss Oil Nutritive Shampoo

24 november, 2007

Gliss

För ca en månad sedan tog mitt schampo slut och det var en otrevlig överraskning eftersom det fortfarande var långt kvar till löning då. Det fick bli ett billigt budgetschampo denna gång. 20 kronor fattigare kom jag hem med Gliss Oil Nutritive.

Nu efter drygt en månads användning kan jag säga att – jag fick väl ungefär vad jag betalade för. Men med tanke på priset så blev jag positivt överraskad över att det ändå var ganska bra för längderna. Hårbotten är i lika dåligt skick som förut och topparna är fortfarande torra. Schampot i sig löddrar väldigt bra och jag gillar doften – frisk men inte påträngande.

Gliss Oil Nutritive är ett helt okej budgetschampo men inget som jag kommer köpa igen om jag har råd med ett riktigt frisörmärke (eller något bättre i alla fall…).

Betyg: 2/5

Relaterade inlägg

4 kommentarer

 • Svara Sica 24 november, 2007 at 20:10

  Du har blivit utmanad! /Sica

 • Svara Linda 26 november, 2007 at 20:46

  tycker barnängens pärlglans är ett bra budget

 • Svara Sminkan 28 november, 2007 at 18:09

  Jag använder bara budgetshampoo och det funkar på mitt tagel till hår. Gliss har jag dock inte provat. Elvitale har jag ibland och det funkar för mig. Och Dove… Sån är jag!
  Men jag har väldigt snällt hår och även snäll hy så jag kan misshandla det lite utan att det gör något!

 • Svara Emelie 3 december, 2007 at 17:20

  Linda> Har haft barnängen förut men tyvärr hände samma sak med det.

  Sminkan> Lyckost! Min hud är inte alltid snäll, och inte håret o hårbotten heller.

 • Lämna ett svar

  Reklam